Diana Ionescu
Reteaua nationala a partenerilor Magister – un deceniu de performanta
21 noiembrie 2019

Pentru al zecelea an consecutiv, inceputul lunii noiembrie ne-a adus mult-asteptata intalnire a familiei Magister. Intre 1-3 noiembrie, ne-am reunit la Conferinta Nationala Magister, gazduita de Complexul Ana Hotels din Poiana Brasov. Zeci de parteneri din toate zonele tarii au participat la eveniment, confirmand, o data in plus, ca formam o echipa unita si implicata.

Mai mult decat oricand, intalnirea aniversara de 10 ani a marcat un moment important in evolutia companiei Magister: odata cu procesul de rebranding de la inceputul lui 2019, am ales sa ne extindem aria de activitate, valorificandu-ne experienta si competentele pentru a deservi afaceri din toate domeniile. Astfel, oricat de complexe ar fi provocarile, solutiile de optimizare prin automatizare vor pune accent pe integrarea celor mai bune aplicatii si echipamente, intr-un management de proiect unitar, axat pe nevoile clientului.

Desigur, reteaua nationala a partenerilor Magister joaca un rol fundamental in noul program “Integrator Magister” – oricat de diferiti, impreuna aduc plus-valoare atat prin experienta comuna, cat si prin atributele unice, dupa cum simbolizeaza si laturile de diverse culori din structura noului logo Magister.

Evenimentul a fost prilej de recapitulare a rezultatelor financiare obtinute in 2019 si de a-i premia pe cei mai activi parteneri. Astfel, podiumul Magister este ocupat anul acesta de companiile:

Locul 1. Velvet Com din Bacau, reprezentata de doamna Adriana Nastase – un adevarat model de performanta si perseverenta, care se mentine de ani buni in fruntea clasamentului. Care este secretul? Va invitam sa-l aflati din acest scurt interviu:Top 10 Dealerilor Autorizati SmartCash 2019, Adriana Nastase director Velvet Com din Bacau

Top 10 Dealerilor Autorizati SmartCash 2019, Adriana Nastase director Velvet Com din Bacau


Locul 2. Relsys Pro din Constanta, avandu-l drept reprezentant pe Gabriel Ceara. Clasata constant aproape de podium, compania dobrogeana a avut anul acesta proiecte majore, care au propulsat-o direct pe locul secund. Felicitari Gabriel, iti dorim spor in continuare!

Locul 3. Simon Electronics din Satu Mare, reprezentata de Stefan Simon, care s-a remarcat anul acesta prin cea mai mare pondere (40%) de proiecte repartizate altor parteneri din retea (constand in servicii de implementare si delegari permanente). Pentru 2020, Stefan promite o clasare si mai buna in topul partenerilor Magister:Top 10 Dealerilor Autorizati SmartCash 2019, Stefan Simon director Simon Electronics din Satu Mare

Top 10 Dealerilor Autorizati SmartCash 2019, Stefan Simon director Simon Electronics din Satu Mare


Cele trei companii din top 3 cumuleaza 40% din volumul total de vanzari inregistrate in reteaua nationala a partenerilor Magister in 2019.

Clasamentul primilor 10 parteneri este completat de urmatoarele firme:

4. Birotech Pres din Targu Mures
5. WBI-DATA din Odorheiu Secuiesc, jud. Harghita
6. IIRUC Service SRL
7. GB Service din Ramnicu Valcea
8. Fisc Consulting din Cluj
9. ECR Systems din Craiova
10. Leu Grup din Pitesti

Companiile partenere acopera aproape toate regiunile tarii, atestand reprezentarea solutiilor Magister in plan national ca fiind cea mai raspandita din Romania!

Desigur, pe viitor avem ambitii si mai mari si suntem siguri ca impreuna ne vom atinge planurile indraznete. Sa avem spor in toate si mult succes in noul an de activitate! Curiosi ce urmeaza? Tineti aproape!

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!