Diana Ionescu
Solutii ERP complexe, pentru orice tip de afaceri
11 decembrie 2019

La Conferinta Nationala Magister 2019, desfasurata in week-end-ul 1-3 noiembrie a.c. in complexul Ana Hotels din Poiana Brasov, am dezbatut cum ne putem dezvolta afacerile cu ajutorul automatizarii.

In acest context, Claudiu Stanciulescu, Director General Soft Wizard SRL, a sustinut o prezentare despre solutii ERP complexe, pentru orice tip de afaceri.

Pornind de la proiectele comune deja realizate impreuna, de-a lungul anilor, si stabilindu-ne obiectivele in acord cu tendintele actuale din piata, solutiile ERP Mago4 sunt incluse in programul “Integrator Magister” astfel incat sa sustina dezvoltarea afacerilor din diverse domenii – toate, printr-un management unitar de proiect, un singur contract cu clientul si decontare centralizata, sistem unitar de suport si oferta comerciala completa de produse si servicii.

Mai multe detalii in acest sens ne ofera Claudiu insusi:

Programul Integrator Magister va oferi in urmatorii ani o gama mult mai larga de solutii clientilor finali si un tip de management mult mai bine integrat si mai inchegat, care va avea un rezultat mult mai bun in piata”.

Urmariti interviul integral!

Solutii ERP complexe, pentru orice tip de afaceri, Claudiu Stanciulescu,Director General Soft Wizard
Solutii ERP complexe, pentru orice tip de afaceri, Claudiu Stanciulescu,Director General Soft Wizard

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!