Diana Ionescu
IdealSFA si IdealWMS distributie si logistica integrate in solutiile Magister
16 decembrie 2019

Conferinta Nationala Magister 2019, desfasurata in week-end-ul 1-3 noiembrie a.c. in complexul Ana Hotels din Poiana Brasov, ne-a oferit prilejul de a dezbate diverse aspecte din noul program Integrator Magister, inclusiv cele de distributie si logistica.

O prezentare edificatoare in acest sens a fost cea sustinuta de Marius Constantin, General Manager al companiei Donau SRL, care ne-a vorbit despre IdealSFA si IdealWMS – doua solutii specializate pentru automatizarea managementului din distributie si respectiv logistica, solutii integrate de-acum in portofoliul Magister.

IdealSFA si IdealWMS eficientizeaza procesele afacerilor, dupa cum urmeaza:

  • Ideal SFA automatizeaza operatiunile consumatoare de timp din procesul de distributie: astfel, echipa de vanzari proceseaza rapid livrarile, are acces imediat la informatiile despre comenzi, istoric clienti si soldurile acestora si gestioneaza toate procesele din aceeasi platforma;
  • Solutia Ideal WMS vizeaza automatizarea si organizarea depozitelor, fiind adecvata pentru activitati de productie, vanzari online sau directe, vanzari retail sau en gros. Faciliteaza inventarierea, are interfata comuna cu programul de gestiune si ofera acces rapid la informatii despre produs (denumire, stoc, pret, loturi, data expirare, locatie in depozit, numar bucati in bax etc.).

„Este foarte bine sa ne unim eforturile si cunostintele in ideea de a le oferi clientilor cele mai bune solutii si cele mai bune informatii in proiectele la care participam impreuna”, considera Marius Constantin despre programul Integrator Magister.

Urmariti interviul acordat de Marius la finalul evenimentului.

IdealSFA si IdealWMS distributia si logistica, Marius Constantin, General Manager, Donau SRL
IdealSFA si IdealWMS distributia si logistica, Marius Constantin, General Manager, Donau SRL

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!