Diana Ionescu
Soluții industriale: Inovații avansate de cântărire, etichetare și ambalare furnizate de Scale Expert SRL
31 mai 2024

Astazi, 31 mai, la Crown Plaza Hotel din București, a avut loc evenimentul cu tematica prezentarea de soluții industriale de cântărire, etichetare și ambalare, organizat de partenerul nostru de lungă durată, Scale Expert SRL. Parteneriatul nostru cu Scale Expert SRL se întinde pe mai mult de 10 ani, timp în care a devenit si Dealer Autorizat SmartCash RMS și Partener Certificat Magister, garantând competența în furnizarea de service autorizat pentru soluțiile SmartCash RMS.

Evenimentul a avut ca scop principal prezentarea echipamentelor de ambalare, etichetare și cântărire. Magister subliniaza importanța utilizării acestor echipamente împreună cu soluția SmartCash RMS pentru a asigura un management eficient și un flux optim al operațiunilor din magazinele clienților noștri.

Participanții au avut ocazia să descopere caracteristicile cheie ale noii generații de echipamente, Scale Expert SRL unic importator al brandurilor DIBAL Spania, POSBANK Korea și CASHMATIC Italia – lideri mondiali în echipamente de cântărire, etichetare, ambalare, sisteme POS, soluții self-checkout și sisteme automate de plată.

Magister comercializează aceste echipamente împreună cu soluția SmartCash RMS pentru un management eficient al operațiunilor din magazinele clienților noștri.

Mulțumim partenerului nostru Scale Expert SRL pentru invitație și le urăm mult succes în continuare!

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!