Diana Ionescu
Succesul Programului Partener Certificat Magister: 11 ani de excelență în soluții pentru retail
30 mai 2024

In primavara anului 2013, lansam programul Partener Certificat Magister, singurul proiect national de perfectionare continua dedicat profesionistilor in solutii pentru retail din Romania. Au trecut, iata, 11 ani de cand dezvoltam impreuna resurse si competente in acest domeniu, contribuind la ridicarea standardelor pe piata serviciilor pentru retail.
Ultima editie a programului de licentiere profesionala 2024-2025 s-a incheiat in aceasta luna si este singura inițiativă de formare și certificare în branșa furnizorilor de soluții pentru retail din România.

Din aprilie 2021, cursurile și testele anuale de evaluare se desfășoară prin intermediul platformei SmartCash Community, care atrage tot mai mulți înscriși de la un an la altul.

Programul Partener Certificat Magister contribuie la ridicarea standardelor prin instruire continuă

Ediția 2024-2025, recent încheiată, numără 132 specialiști licențiați profesional și 38 de companii certificate – rezultate superioare celor obținute anul trecut, când s-au certificat, în cadrul programului, 103 persoane calificate și respectiv 35 de firme partenere certificate.

Dintre cei 132 specialiști înscriși în programul Partener Certificat Magister, ediția 2024-2025, 7 se află la prima participare. La finalul ediției, în urma evaluarilor anuale, s-au acordat:

  • 132 de licențe profesionale pentru Tehnician de Instalare și Întreținere Soluții SmartCash;
  • 101 de licențe profesionale pentru Trainer Autorizat SmartCash;
  • 75 de licențe profesionale pentru rolul de Consultant Soluții SmartCash.

În ceea ce privește companiile partenere, din totalul celor 38 de firme înregistrate în program, 9 au obținut certificarea pentru a funcționa drept Centru de instalare autorizat, 24 au devenit Centre de training și intervenție autorizate, 4 dintre companii și-au menținut, și anul acesta, cel mai înalt nivel de certificare, respectiv cel de Centru de service și suport tehnic autorizat.

Cele patru Centre de service și suport tehnic autorizat din orașele Bacău – Velvet Com SRL, Craiova – ECR Systems SRL, Iași – INITA Fiscal SRL, și Satu Mare – Simon Electronics SRL și-au menținut certificarea și anul acesta și totodată au reușit să înscrie un număr sporit de tehnicieni în vederea licențierii profesionale.

Parteneriatele Magister Software sunt în continuă extindere. Printre companiile care tocmai s-au alăturat programului de calificare profesională și certificare 2024-2025 se numără compania Expert Service SRL, Krys Mark System SRL si MitSoft SRL.

Programul Partener Certificat Magister vizează instruirea constantă și recertificarea anuală a specialiștilor angajați în companiile partenere, astfel încât acestea să poată oferi retailerilor asistența tehnică la standarde ridicate și unitare de calitate, la nivelul întregii țări.

Odata cu finalizarea ediției curente a programului, începe un nou ciclu de certificare, 2025-2026, deschis tuturor firmelor ce doresc să ofere comercianților soluții SmartCash RMS, precum și serviciile aferente de instalare, întreținere, training, service și consultanță.

0 Comentarii

Categorie: Știri

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!