Diana Ionescu
Florariile Tria’s au implementat cu succes terminalul de plata cu cardul PAX Q30 de la Magister si serviciile de plata Viva Wallet
25 octombrie 2021

Cel mai performant sistem de plata cu cardul de la Magister sustine dezvoltarea rețelei de florarii Tria’s

In 2015, după o temeinică analiză a tiparului de activitate, Tria’s a ales să implementeze platforma de gestiune SmartCash RMS. Avand multe procese atipice și activități care necesitau o mai bună vizibilitate asupra managementului, in toata reteaua de florarii Tria’s a fost implementata solutia completa SmartCash RMS, impreuna cu sistemul de contabilitate ERP Mago si soluția de business intelligence Oxygen, SmartCash Mobility.

In luna octombrie, pentru un plus de flexibilitate si siguranta, s-a adaugat si plata cu cardul la POS prin terminalul bancar PAX Q30. Sistemul integrat de plata cu cardul prin SmartCash POS a fost implementat in intrega rețea de florării Tria’s.

Varianta ideala de plata pentru retailerii cu retea de magazine

Noua solutie de vanzare si plata cu cardul prin POS lansata de Magister consta in noul terminal bancar PAX Q30. Este varianta ideala, indeosebi pentru retailerii cu retea de magazine, precum Tria’s. Iata de ce:

  • Solutia de plata prin terminalul bancar PAX Q30 include un dispozitiv de plata specializat. Acesta este produs de compania Pax Technology, lider mondial in productia de terminale de plată. Terminalul PAX Q30 este o solutie robusta, cu o viteza de procesare net superioara altor tipuri de terminale de plata.
  • Mic, usor, accesibil si multifunctional, PAX Q30 se conecteaza nativ la sistemul informatic SmartCash POS. Conectarea se face usor, atat la sisteme traditionale cu casier, cat si la sistemul de tip self check-out Magister ECO, oferind o experienta rapida de plata.
  • Serviciul este o extensie naturala a sistemului POS, precum imprimanta fiscală sau cititorul pentru coduri de bare, controlat de aplicația de vânzare SmartCash Shop.
  • Accepta o mare varietate de plati si carduri de debit si de credit.
  • Usor de utilizat, elimina interactiunea vanzatorului cu echipamentul si settlement-ul la sfarsitul zilei, garantand controlul imbunatatit al tranzactiilor prin POS. 
  • Sistemul unic cashback al Viva Wallet, care face posibila efectuarea de tranzactii de plata cu comision 0% pentru comercianti.

Florariile Tria’s au un flux continuu de tranzactii multiple, motiv pentru care comerciantul a ales implementarea terminalului bancar PAX Q30 de la Magister.

Pentru integrarea soluției de plata electronică PAX Q30 în cele aproximativ 20 de magazine din rețeaua de florarii Tria’s, au fost instalate 25 terminale PAX Q30 de plata.

Rezultatul? Creșterea vitezei de efectuare si procesare a tranzactiilor si, implicit, optimizarea fluxului de activități din magazin!

Terminalul bancar PAX Q30 este solutia ideala de plata pentru terminalele POS informatizate

Spre deosebire de interfețele existente deja, dezvoltate pentru terminale de plata operate și instalate de diferite bănci din România, acum, clienții Magister pot primi în același pachet, odată cu soluția de vânzare, și soluția de plata cu cardul. Solutia este bazata pe cea mai moderna tehnologie a momentului si vine cu un contract Viva Payment, cu comision de acceptare avantajos.

Pe langa sistemul avantajos de comisionare, clientii apreciaza fiabilitatea fara egal a acestei solutii de plata, cu zero tranzactii blocate de la instalare si o viteza aproape instantanee de plata.

Astfel, întreaga soluție de vânzare și de plata cu cardul funcționează unitar. Comerciantii care o implementeaza beneficiaza de serviciile de instalare și mentenanța asigurate direct de compania Magister.

Cresteti si voi vanzarile cu PAX Q30 si Viva Wallet!

Vremurile în care clienții plăteau doar în numerar la florărie sunt de mult apuse. Cel puțin pentru acei antreprenori care înțeleg piața și știu să se adapteze la nevoile actuale ale cumpărătorilor. Adoptati  si voi noile metode de plată alternative si cresteti vanzarile cu PAX Q30 si Viva Wallet!
Pentru a primi o oferta avantajoasa de conectare Viva Wallet cu noul terminal PAX Q30 de la Magister, trimiteti solicitare dvs. AICI.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!