Conferinta Nationala Magister 2018

Conferinta Nationala Magister 2018

Pentru al noualea an consecutiv, Magister Software reuneste cei mai importanti furnizori de echipamente si solutii pentru retail. De data aceasta, avem bucuria sa-i convocam pe partenerii nostri din toata tara la Conferinta Nationala Magister 2018, ce va avea loc la Hotel International din Sinaia, in perioada 16-18 noiembrie 2018.

international1

Anul acesta, evenimentul va fi unul special, din multiple motive. Pe de o parte, contextul dificil pe care toti il traversam ne obliga sa fim mai organizati si mai eficienti pentru a face fata termenelor scurte impuse de legislatie pentru dotarea cu AMEF. Pe de alta parte, avem sansa sa transformam aceste provocari in oportunitati. Cum facem acest lucru depinde de noi toti, iar echipa Magister este gata sa va sprijine in stabilirea de noi parteneriate si extinderea portofoliului de produse si servicii, pentru a va consolida prezenta pe piata si a oferi comerciantilor solutii complete.

international3

Experienta de peste 16 ani ne-a demonstrat din plin ca impreuna suntem mai puternici si suntem siguri ca, si de acum incolo, vom avea doar de castigat actionand ca o mare echipa: furnizori si distribuitori de echipamente, Parteneri Certificati Magister si Dealeri autorizati SmartCash, alaturi de echipa noastra de consultanti si specialisti in domeniul tehnic, toti avem un rol pentru reusita comuna si contribuim la imbunatatirea serviciilor din piata.

international2

Ca de obicei, in cadrul evenimentului vom analiza principalele teme din comertul actual si ne vom consulta privind directiile viitoare de dezvoltare. Totodata, v-am pregatit si surprize prin tematica abordata si varietatea invitatilor. Fiecare dintre acestia are o experienta si o perspectiva diferita asupra domeniului in care activam. Implicit, veti descoperi diverse viziuni si abordari ce va pot inspira in activitatea voastra.

international4

In contextul schimbarii echipamentelor de marcat fiscale, distribuitorii si producatorii de echipamente vor juca un rol important si la Conferinta Nationala Magister, in calitate de expozanti si speakeri. Pe toata durata evenimentului, in cadrul expozitiei speciale pe care o vom gazdui, veti putea vedea cele mai noi echipamente fiscale disponibile pe piata si veti primi informatii direct de la producatorii si distribuitorii invitati, companii precum: Danubius Exim, Master Computers, Valmed Freemex, Gip Tronic, Custom Production, Zeus Service, Scale Expert sau AltCash Impex.

Va asteptam cu drag, asadar, la Conferinta Nationala Magister 2018, la Sinaia, Hotel International, in perioada 16-18 noiembrie 2018.

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

false

false

false

false

false