Claudia
Supermarket-ul din Buhusi se bazeaza pe o solutie inteligenta
4 aprilie 2008

In ultima perioada rata instalarilor SmartCash RMS s-a marit constant in perimetrul judetului Bacau, gratie eforturilor partenerului nostru certificat in zona, firma Velvet Com. Solutia se bucura din ce in ce mai mult de increderea clientilor dovedindu-se a fi eficienta in orice tip de magazin. Magazinele beneficiaza de asistenta tehnica prompta oferita tot de partenerul nostru certificat.
Ultima implementare efectuata de Velvet Com a avut loc la supermarket-ul Intertranscom din Buhusi, judetul Bacau.
Solutia aleasa pentru acest magazin este una specifica supermarket-urilor de cartier, cu backoffice solid, bazat pe un server de lucru iar in frontoffice un sistem de vanzari de tip POS cu imprimanta fiscala.
Componenta SmartCash Shop, in versiune Professional, se ocupa de controlul fluxului de marfa si logistica acoperind necesitatile zilnice de urmarire stocuri si aprovizionare cu eficienta maxima datorita usurintei de exploatare a aplicatiei.
La punctele de plata viteza procesului de vanzare este sporita de utilizarea componentei SmartCash POS si echipamente de ultima generatie care asigura o operare rapida prin evitarea cozilor.
Doua cantare digitale cu etichetare completeaza sistemul la raionul de congelate si mezeluri, fiind conectate la serverul de backoffice prin intermediul plug-in-ului universal pentru cantare digitale produs de Magister Software.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!