Diana Ionescu
Un business de durata, cu solutii automatizate, in reteaua METRO LaDoiPasi
25 octombrie 2022

Milea Mariana SRL premiat pentru 10 ani de activitate comerciala in reteaua METRO LaDoiPasi

Experienta acumulata de-a lungul celor 10 ani de prezenta pe piata de retail din Romania, integrat in cadrul francizei LaDoiPasi, i-a adus retailerului Milea Mariana SRL, din judetul Galati, premiul de recunostinta in cadrul evenimentului „METRO si LaDoiPasi 10 ani, 10 magazine„.

Marti, 11 octombrie, in cadrul evenimentului „METRO si LaDoiPasi 10 ani, 10 magazine„, retailerul care opereaza magazinul LaDoiPasi, in comuna Schela din judetul Galati, a fost sarbatorit pentru un deceniu de activitate in cadrul retelei avand un business de durata. La eveniment au participat atat consilierii METRO LaDoiPasi, cat si viceprimarul din localitate.

Comerciantul LaDoiPasi Milea Mariana SRL din judetul Galati, a ales componenta pentru digitalizare din pachetul „Core” de magazin dezvoltat în cooperare cu METRO pentru francizații LaDoiPasi. Pachetul include echipamente profesionale de vanzare si solutia software de gestiune SmartCash RMS. Pentru acest comerciant specialistii Magister au instalat versiunea Shop si POS Standard, pentru magazine cu suprafete reduse si servire asistata.

Un business de durata cu solutii automatizate

Impactul utilizarii solutiei SmartCash RMS aduce plus valoare francizatilor METRO LaDoiPasi si creste cifra de afaceri. Printre cele mai importante beneficii ale comerciantul LaDoiPasi Milea Mariana SRL, din judetul Galati, in cei 10 ani de gestiune cu solutia SmartCash RMS, ar fi:

  • Sincronizarea automata cu portofoliul de produse METRO LaDoiPasi a adus o buna comunicare cu partenerii și creșterea satisfacției clienților;
  • Susținere în procesul de creștere a vânzărilor și procesarea mult mai rapidă a comenzilor;
  • Diminuarea erorilor și gestionarea eficientă a resurselor;
  • Actualizarea corectă și în timp real a tuturor procesele comerciale prin integrarea cu API-Metro pentru receptia facturilor;
  • Receptia de marfa realizata automat prin intermediul unui asistent inteligent pentru transparenta si trasabilitatea tranzacțiilor comerciale;
  • Automatizarea fluxurilor de lucru;
  • Procesarea automata a comenzilor, in functie de evolutia vanzarilor si a stocului, ofera acuratețe in vanzari și  economie de timp.

Pachetul achizitionat ofera comerciantului servicii de instalare și instruire. Alaturi de acestea comerciantul a beneficiat de asistenta tehnica de la distanta oferite de Magister, in perioada post instalare. Serviciile au fost realizate prin intermediul IRUC ECR Sofware SRL din Galati, companie din reteaua nationala de parteneri certificati Magister.

Fiecare locație în care se implementează soluția de gestiune METRO LaDoiPasi este instalată de specialiștii Magister. Utilizatorii beneficiind astfel, de un program de instruire chiar în magazin, pe propriile echipamente.

Programul este dublat de asistența de la distanța în timp real, pe toata perioada de implementare.

Protocol activare interfață API METRO

Pentru activarea noului modul trebuie achizitionata cate o licenta de utilizare SmartCash METRO Gateway pentru fiecare magazin. Pretul acesteia este disponibil in oferta curenta. Oferta poate fi solicitata direct de la Magister sau de la distribuitorii nostri autorizati din tara.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!