Diana Ionescu
Un nou capitol în retail: Deschiderea magazinului LaDoiPasi EXTRA pe Strada Nuțu Ion
30 ianuarie 2024

Tehnologia SmartCash RMS la baza gestiunii in noul magazin LaDoiPasi EXTRA

Vineri, 26 ianuarie, un nou capitol în lumea retailului a fost scris cu deschiderea magazinului LaDoiPasi EXTRA pe strada Nuțu Ion nr. 2 din București. Această inaugurare marchează continuarea expansiunii francizei LaDoiPasi EXTRA în zona urbană, sub egida Metro Convenience România SRL.

Similar celorlalte magazine din rețea, noul magazin de pe strada Nuțu Ion utilizează în totalitate soluția software de gestiune SmartCash RMS, aflată pe o infrastructură hardware de ultimă generație. Această tehnologie avansată permite o gestionare eficientă a proceselor de vânzare și stocuri, asigurând o experiență de cumpărături fluidă și modernă.

Diversitate și inovație în oferta magazinului LaDoiPasi EXTRA de pe Strada Nuțu Ion

Magazinul LaDoiPasi EXTRA de pe strada Nuțu Ion își întâmpină clienții cu o gamă variată de produse și servicii, inclusiv:

  1. Fresh Corner: cu o selecție bogată de fructe și legume proaspete.
  2. Coffee, Food To Go și Ready Meals: pentru cei aflați în căutarea unei soluții rapide și gustoase.
  3. Brutărie Caldă: oferind pâine și produse de patiserie proaspete zilnic.
  4. Sortiment de Carne Proaspătă: perfect pentru preparate la grătar.
  5. Pizza EXTRAMANIA, hot dogs și băuturi fresh: pentru o masă completă și delicioasă.

Integrarea cu METRO și feedback-ul clienților

Integrarea cu API-ul METRO asigură o gestionare eficientă a stocurilor și a logisticii. În plus, magazinul LaDoiPasi EXTRA beneficiază de aplicația Feedback Clienți Magister, disponibilă prin Media Display în cadrul aplicației SmartCash POS. Această funcție măsoară satisfacția clienților în timp real, permițând comerciantului să identifice și să remedieze rapid orice neconcordanțe în serviciul oferit.

Receptia marfurilor se realizeaza prin intermediul unui asistent inteligent si preia automat costurile pentru toate articolele, indiferent de modul de calcul al facturii.

Comerciantul isi sincronizeaza catalogul de produse cu articolele listate de METRO. Acest proces este inglobat in managerul de procese automate SmartCash RMS. Procesul este disponibil pentru toate versiunile SmartCash Shop si in SmartCash HQ Multistore. Pentru activarea acestui modul a fost achizitionata cate o licenta de utilizare SmartCash METRO Gateway pentru fiecare magazin.

La evenimentul de inaugurare, alături pe Adrian Ariciu – CEO METRO România s-au aflat Camelia Oprea – CFO METRO România și alți membri importanți ai echipei METRO, demonstrând astfel importanța acestui nou magazin în strategia de creștere a francizei LaDoiPasi EXTRA.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!