Diana Ionescu
Magister integreaza interfața Tomra în trei mari retele de magazine cu SmartCash RMS
30 ianuarie 2024

Am activat interfața Tomra in rețelele de magazine Barta ATI, Senic Gross & Market și Crescendo COM

Ca lider în soluții software pentru retail, marcăm in această lună un nou capitol în inovație și sustenabilitate prin integrarea reușită a interfeței Tomra în SmartCash RMS 2024. Această integrare este functională pentru trei rețele de magazine de top din România: Barta ATI SRL, Senic Gross & Market SRL și Crescendo COM SRL , fiecare având un impact semnificativ în sectorul de retail din care face parte.

Integrare Tomra: O nouă eră pentru Barta ATI SRL, Senic Gross & Market SRL și Crescendo COM SRL

Un aspect cheie al acestei inițiative este integrarea reușită a interfeței Tomra în SmartCash RMS 2024 pentru trei mari rețele de magazine: Barta ATI SRL, Senic Gross & Market SRL și Crescendo COM SRL. Această integrare permite o gestionare eficientă a ambalajelor returnabile, facilitând procesul de reciclare și oferind o experiență îmbunătățită atât pentru comercianți, cât și pentru consumatori. Prin utilizarea Reverse Vending Machines (RVM), aceste rețele pot acum colecta ambalaje reciclabile și emite vouchere de decontare, care sunt apoi recunoscute și procesate automat în orice magazin din rețea prin sistemul SmartCash RMS.

Eficiență și sustenabilitate cu SmartCash RMS 2024

Noua versiune SmartCash RMS este proiectată pentru a susține economia circulară, oferind funcționalități care facilitează colectarea și gestionarea ambalajelor returnabile. Procesul poate fi complet automatizat prin RVM-uri sau gestionat manual, conform procedurilor stabilite de sistemul RetuRO.

Vânzarea produselor cu garanție returnabilă cu SmartCash RMS 2024

Filozofia sistemului de garantie returnare (SGR) este integrată în SmartCash RMS 2024, promovând un model de afaceri responsabil și sustenabil. Sistemul permite aplicarea unei taxe returnabile pe produsele ambalate și ulterior, returnarea acestei taxe consumatorilor la predarea ambalajelor.

Integrarea interfeței Tomra în SmartCash RMS de către Magister pentru Barta ATI, Senic și Crescendo reprezintă un pas major în avansarea tehnologică și sustenabilitatea în retail. Această inițiativă nu doar că optimizează procesele de reciclare și gestiune, dar și subliniază angajamentul Magister față de inovație și responsabilitatea ecologică. Prin această colaborare, Magister își consolidează poziția de lider în furnizarea de soluții software avansate pentru retail.

Barta ATI SRL, un gigant în retailul din județul Satu Mare, este cunoscut pentru abordarea sa inovatoare și angajamentul față de tehnologie, inclusiv implementarea tehnologiei Magister ECO. Compania operează 2 depozite mari, 4 cash&carry și 19 magazine, totalizând peste 6.000 mp de suprafață de vânzare și peste 240 de angajați. Colaborând cu 1200 de parteneri, inclusiv producători locali, Barta ATI se bucură de un avantaj concurențial unic.

Senic Gross & Market SRL, cu 8 magazine de tip cash&carry, utilizează soluția SmartCash RMS pentru a gestiona vânzările, producția și distribuția în rețeaua sa din Mediaș, Slatina, Brașov, Pitești, Drobeta Turnu Severin și Focșani. Distribuția se realizează atât de la sediul central din Craiova, cât și prin punctul de lucru din București, beneficiind de soluția SmartCash HQ Multistore pentru o gestionare eficientă și centralizată.

Crescendo COM SRL, francizat LaDoiPasi, demonstrează creșterea și adaptabilitatea prin utilizarea SmartCash RMS. Extinderea rețelei la nivel național este susținută de numeroasele avantaje oferite de soluția Magister, inclusiv SmartCash POS și SmartCash Shop Professional, API METRO, plug-in de cântar și modulul SmartCash BookKeeping Connector. Acesta din urmă automatizează schimbul de date cu ANAF, asigurând compatibilitatea cu raportarea SAF-T și integrarea cu programe de contabilitate precum SAGA.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!