Diana Ionescu
Un nou concept store LaDoiPasi EXTRA in Calea Vitan nr. 213-215
28 decembrie 2023

LaDoiPasi EXTRA cu SmartCash RMS intr-o noua locatie din Bucuresti

Nu departe de inima capitalei, pe Calea Vitan nr. 213-215, s-au deschis ușile noului magazin LaDoiPasi EXTRA, un nou proiect ambițios realizat prin parteneriatul dintre Magister, lider în soluții software de gestiune pentru retail, și echipa METRO România. Prezenti la inaugurare, Rodica Rapcea, Virgiliu Diaconu, Mirela Bănică, Cosmin Irava, Andrei Ciobanu și Bogdan Ștefan au marcat împreună acest important moment.

Inovația conceptului LaDoiPasi EXTRA cu sistemele modulare Novus

LaDoiPasi EXTRA se diferențiază printr-un concept comercial modern, punând accent pe produse proaspete și zone de convenience. Comerciantul a ales o abordare inovatoare pentru integrarea tehnologiei în designul magazinului, optând pentru sisteme modulare Novus, care permit o utilizare eficientă și flexibilă a spațiului.

Sisteme modulare Novus, de inalta calitate, au elemente flexibile, configurabile in multiple variante de fixare, adaptate utilizarii eficiente a spatiului. Sistemele garanteaza folosirea ergonomica a spatiului, sporesc siguranta si sustin productivitatea la punctul de vanzare.

Caracteristicile sale remarcabile includ zone dedicate produselor proaspete și alte facilități precum fructe și legume, carne proaspătă, panificație, patiserie și cafea, plus opțiuni To Go și Ready Meals. Fiecare zonă este echipată cu soluții specializate pentru integrarea tehnologiei în mobilierul comercial, creând un mediu armonios și funcțional.

Motorul eficienței asigurat de soluțiile SmartCash RMS de la Magister

Toate magazinele LaDoiPasi EXTRA inaugurate, pana in prezent, beneficiază de soluțiile SmartCash RMS de la Magister, o dovadă a angajamentului pentru eficiență și automatizare. Principalele avantaje ale implementării soluției SmartCash RMS includ:

  • Automatizarea fluxurilor de lucru: Simplificarea procesului de vânzare și aprovizionare;
  • Sincronizarea cu portofoliul de produse METRO: O comunicare eficientă cu partenerii și creșterea satisfacției clienților;
  • Recepția automată a mărfurilor: Asistentul inteligent oferă transparență și precizie în tranzacții;
  • Procesare rapidă a comenzilor: Adaptabilitate în funcție de evoluția vânzărilor și stocului.

Soluții high-tech pentru o experiență de retail superioară

Noul magazin LaDoiPasi EXTRA este dotat cu infrastructură hardware de ultimă generație:

  • Sisteme POS touchscreen: Pentru un management eficient la punctul de vânzare;
  • Terminale mobile iData K8: Inventariere rapidă și precisă, adaptate nevoilor dinamice ale magazinului.

Feedbackul clientului – Un instrument vital

Comerciantul a optat si pentru aplicatia Feedback Clienti Magister, functie disponibila prin Media Display in cadrul aplicatiei SmartCash POS. Functia masoara satisfactia clientilor imediat dupa interactiunea cu personalul.

Feedback Clienti Magister integrată în SmartCash POS prin Media Display este o unealtă esențială pentru îmbunătățirea experienței clienților și optimizarea serviciilor oferite. Această funcție oferă comercianților LaDoiPasi EXTRA un instrument valoros pentru a măsura și îmbunătăți satisfacția clienților în timp real, imediat după interacțiunea cu personalul. Feedback-ul colectat este procesat și analizat în timp real, permițând comerciantului să identifice rapid tendințele și problemele în ceea ce privește satisfacția clienților. Acest lucru permite, de asemenea si interventia cu măsuri imediate pentru a îmbunătăți serviciile și a remedia eventualele probleme.

Un nou capitol pentru LaDoiPasi EXTRA si Magister

Inaugurarea acestui nou magazin în București reprezintă un alt pas important în expansiunea modelului de business LaDoiPasi EXTRA. Prin această deschidere, METRO România și Magister își reafirmă angajamentul de a oferi soluții inovatoare și eficiente pentru sectorul de retail de proximitate.

Cu fiecare magazin deschis, LaDoiPasi EXTRA redefinește experiența de cumpărături, oferind clienților produse de calitate și un serviciu excepțional, susținut de tehnologie de ultimă oră oferite prin parteneriatul dintre METRO Romania si Magister.

LaDoiPasi EXTRA Vitan_SmartCash RMS

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!