Diana Ionescu
Expansiune LaDoiPasi EXTRA pe drumul Binelui, în Bucuresti
22 ianuarie 2024

Parteneriatul Magister-METRO faciliteaza succesul în reteaua La Doi Pași EXTRA

In urma cu doi ani, drumul inovației în retail a fost pavat cu succes prin deschiderea primului magazin LaDoiPasi EXTRA pe Drumul Binelui, sectorul 4, București. Acest magazin a marcat un punct de cotitură pentru Metro Convenience România SRL, fiind unul dintre primele magazine sub brandul LaDoiPași EXTRA în capitală. Acest succes nu ar fi fost posibil fără implementarea soluției noastre software SmartCash RMS, un sistem avansat pentru automatizarea proceselor în retail. Astăzi, suntem mândri să anunțăm deschiderea celui de-al doilea magazin LaDoiPasi EXTRA, situat tot pe Drumul Binelui, care va continua să folosească această tehnologie revoluționară.

Implementarea solutiei SmartCash RMS în cel de-al doilea magazin LaDoiPasi EXTRA din Drumul Binelui

La fel ca și în primul magazin, noul magazin LaDoiPasi EXTRA a ales să utilizeze în totalitate soluția software SmartCash RMS, susținută de o infrastructură hardware de ultimă generație. Această decizie asigură o integrare completă cu platforma logistică și soluția de gestiune specializată pentru retail SmartCash RMS, marcând un pas major în modernizarea experienței de cumpărături.

Sincronizarea automata cu catalogul de produse METRO

Un aspect cheie al implementării este integrarea cu API-ul METRO, care facilitează receptia facturilor emise către comerciant și sincronizarea automată cu portofoliul de produse METRO. Prin intermediul unui asistent inteligent, sistemul preia automat costurile pentru toate articolele, indiferent de modul de calcul al facturii, asigurând o gestionare eficientă și transparentă a costurilor.

Pentru un management modern si eficient in noul magazin LaDoiPasi EXTRA, comerciantul a ales la cele doua puncte de vanzare sisteme POS touchscreen. In cadrul magazinului s-au configurat si instalat, impreuna cu solutia software SmartCash, si terminale pentru colectarea mobila de date tip iData K1S, care reprezintă o inovație în materie de inventariere și gestionare a stocurilor.

Aplicație pentru măsurarea satisfacției clientului

Un alt aspect inovator este implementarea aplicației Feedback Clienti Magister. Disponibilă prin Media Display în cadrul aplicatiei SmartCash POS, această funcție măsoară satisfacția clienților imediat după interacțiunea cu personalul, oferind astfel o perspectivă valoroasă asupra experienței clienților în magazin.

Inovația și dezvoltarea continuă reprezintă pilonii pe care rețeaua LaDoiPasi EXTRA își construiește succesul. Alegerea repetată a soluției software SmartCash RMS de către Metro Convenience România SRL pentru magazinele sale sub brandul LaDoiPași EXTRA, subliniază angajamentul comun pentru oferirea unei experiențe de retail de excepție în zonele urbane. Parteneriatul dintre Magister și METRO Cash&Carry SRL deschide noi orizonturi pentru comercianții din franciza METRO LaDoiPași, oferindu-le acces la soluții de gestiune premium, adaptate nevoilor unui supermarket modern. Acest efort colaborativ nu doar că asigură un avantaj competitiv în industria retailului, dar facilitează și o transformare digitală profundă, esențială în dinamica pieței actuale. Astfel, fiecare deschidere a unui nou magazin LaDoiPasi EXTRA reprezintă o dovadă a angajamentului nostru pentru inovație, calitate și excelență în servicii, marcând un pas important în evoluția retailului modern și sustenabil.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!