Diana Ionescu
Un nou magazin de proximitate LaDoiPasi cu solutia SmartCash RMS
3 august 2023

KRK Podum Construct SRL un nou magazin independent in reteaua METRO LaDoiPasi

Prima zi a lunii august a.c. a adus un nou magazin independent in portofoliul implementarilor cu solutia de gestiune SmartCash RMS.

Echipa Iruc ECR Sofware a asigurat, sub coordonarea centrului logistic si de suport tehnic de la Bucuresti, serviciile de instalare solutie SmartCash POS si SmartCash Shop versiunea Standard in magazinul independent KRK Podum Construct SRL din judetul Galati.

Receptie marfuri prin interfata API METRO

Sincronizarea automata cu portofoliul de produse METRO si receptia facturilor emise catre comerciantul independent  LaDoiPasi KRK Podum Construct SRL din judetul Galati este asigurata prin integrarea cu API-ul METRO.

Receptia marfurilor, pentru magazin, se realizeaza prin intermediul unui asistent inteligent. Acesta preia automat costurile pentru toate articolele, indiferent de modul de calcul al facturii.

Catalogul de produse se sincronizeaza cu articolele listate de METRO, la solicitarea comerciantului. Acest proces este integrat in managerul de procese automate SmartCash RMS. API METRO este disponibil pentru toate versiunile SmartCash Shop si in SmartCash HQ Multistore. Pentru activarea acestui modul, clientul a achizitionat o licenta de utilizare SmartCash METRO Gateway pentru magazin.

Folosind solutia SmartCash RMS intr-o locatie METRO LaDoiPasi, beneficiezi de echipamente si aplicatii cu finantare avantajoasa prin intermediul programului de parteneriat dezvoltat de Magister în cooperare cu METRO Cash&Carry SRL.

Programul de parteneriat asigură accesul comercianților din franciza METRO LaDoiPasi la soluții de gestiune premium pentru retail.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!