Diana Ionescu
Crescendo, francizat LaDoiPasi, creste cu SmartCash RMS
9 august 2023

Comerciantul a ales o solutie care include aplicatiile SmartCash POS si SmartCash Shop Professional

Reteaua de franciza a METRO, LaDoiPasi, isi continua extinderea la nivel national si, odata cu ea, creste si numarul de instalari SmartCash datorita atuurilor pe care solutia noastra le ofera comerciantilor in relatia cu francizorul si cu cumparatorii deopotriva.

De pilda, pe 2 august 2023, in localitatea Salcea din judetul Botosani, s-a deschis magazinul Crescendo COM SRL. Comerciantul a ales o solutie care include aplicatiile SmartCash POS si SmartCash Shop Professional, API METRO – disponibil pentru toate versiunile SmartCash Shop si in SmartCash HQ Multistore, plug-in de cantar si modulul SmartCash BookKeeping Connector, prin care noua versiune a platformei SmartCash RMS automatizeaza complet schimbul de date cu ANAF. Acest modul proceseaza toate documentele relevante emise in sistem si le inregistreaza in sistemele e-Factura si e-Transport. Astfel, toate fisele de rulaj stoc detaliate sunt compatibile cu raportarea SAF-T, iar tranzactiile inregistrate in sistemul SmartCash RMS ajung in programele de contabilitate (precum SAGA si altele) la nivelul de detaliu necesar generarii declaratiilor SAF-T.

Dupa cum a dorit comerciantul, catalogul de produse se sincronizeaza prin API cu articolele listate de METRO. Acest proces este inglobat in managerul de procese automate SmartCash RMS si disponibil pentru toate versiunile SmartCash Shop si in SmartCash HQ Multistore. Pentru activarea acestui modul, clientul a achizitionat o licenta de utilizare SmartCash METRO Gateway pentru acest magazin.

Solutia a fost instalata de catre specialistii Scan Expert SRL, sub coordonarea centrului logistic si de suport tehnic de la Bucuresti. Compania Scan Expert SRL din Botosani este membru cu vechime in reteaua nationala de Parteneri Certificati Magister si inca din 2018 Centru de training si interventie autorizat pentru comercializarea, instalarea si mentenanta solutiilor SmartCash RMS.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!