Stefania Moraru
2012, anul vanzarilor record de licente SmartCash RMS
19 decembrie 2012

SmartCash RMS cea mai raspandita solutie software pentru retail din Romania

Magister Software, producatorul suitei de programe SmartCash Retail Management System, una dintre cele mai raspandite solutii informatice pentru retail din Romania, si-a depasit anul acesta propriul record la vanzarea de licente software, cu 900 de unitati.

O crestere de 27%, comparativ cu vanzarile din 2011, ce se inscrie, de altfel, intr-o evolutie constanta.

Exceptand 2009, an cu rezultate slabe la vanzari pentru majoritatea companiilor din Romania, Magister a cunoscut, in toti cei 10 ani de activitate, o crestere moderata, dar constanta si durabila. Cu ajutorul retelei nationale de parteneri pe care si-a creat-o si dezvoltat-o constant incepand din 2004, Magister a instalat solutii la cheie in peste 4500 de magazine, la ora actuala, din intreaga tara. Saltul din acest an arata ca solutiile complexe pentru retail bazate pe platforma SmartCash RMS si-au consolidat pozitia in preferintele comerciantilor. „Secretele“? Calitatea premium a produselor si suportul tehnic performant, la nivel national.

„Incheiem un an plin, dar fructuos pentru comertul tradițional. Un an in care, am sustinut magazine mici si mijlocii din toata tara. Am derulat nenumarate proiecte si promotii si am participat la toate marile evenimente si targuri din domeniu. Ne bucuram sa constatam o evolutie pozitiva si in comertul rural, gratie noii retele de magazine in franciza LaDoiPasi – un proiect pe care cu mandrie il sustinem si noi. Multe magazine de acest tip, mici si mijlocii, aleg SmartCash RMS si datorita timpului scurt de implementare in retea; in 2012 putem spune ca am instalat solutia noastra in numeroase lanturi de magazine. Privim increzatori catre 2013 si ii asiguram pe comercianti, ca le suntem alaturi cu tot suportul de care au nevoie pentru a-si imbunatati activitatea. La multi ani si la multi clienti fideli le uram noi!“, a declarat dl. Dor Bujor Padureanu, directorul general al companiei.

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Știri

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!