Agroland

Rețeaua de Magazine Agroland

Agroland este cea mai extinsă rețea de magazine cu profil agricol din România, numărând peste 250 de locații comerciale, distribuite pe întreg teritoriul țării. Printre produsele comercializate se numără, furaje, pui vii, produse pentru gradină și casă sau mâncare pentru animale.

Magazinele sunt amplasate de regulă în zone suborășenești sau sătești, fiind astfel foarte aproape de agricultori sau fermieri.

Formatul magazinelor este unul cu servire asistată, o mare parte dintre produse fiind comercializate în regim vrac.

Provocarea proiectului Agroland a fost numărul mare de magazine, distribuite teritorial. Mulțumită prezenței teritoriale extinse a companiei noastre, a fost posibilă dezvoltarea rapidă a proiectului cu deschideri multiple, simultane, în mai multe zone ale țării.

La nivelul headquarter-ului Agroland, dezvoltarea pe verticala retail implementată de compania noastră este integrata cu soluția Senior ERP de la Senior Software, un partener strategic Magister. Astfel business-ul Agroland este gestionat unitar la nivel superior, folosind unelte de primă mâna pentru toate sectoarele de activitate.

Rețeaua este în continuă expansiune, noi magazine fiind adăugate la proiect și la data redactării acestui articol.

Printre ultimele deschideri se numără formatul Agroland MEGA, implementat pe suprafețe de desfacere de aproximativ 550mp.

Magazinele Agroland MEGA pun la dispoziția clienților peste 3.000 de produse pentru grădină, material săditor, fertilizanți și echipamente pentru întreținere si produse pentru animalele de companie, de la hrană, la suplimente și accesorii. Desigur sunt prezente și produse pentru hobby farming, precum și alte produse utile în casă și gospodărie.

Formatul MEGA exploateaza la maxim funcționalitățile soluției Magister, prin utilizarea soluțiilor mobile pentru controlul stocurilor dublate de moderne sisteme de încasare și plată.

Instalarea solutiei Magister in magazinele Agroland a adus beneficii in primul rand din punct de vedere al transparentei stocurilor. Vizibilitatea stocurilor pe statiile locale, receptiile electronice si posibilitatea urmarii fiecarui articol prin fisele de depozit au adus un plus de incredere angajatilor.

In al doilea rand timpul de operare al documentelor de catre gestionari a scazut, ceea ce reprezinta un alt plus.

Un alt beneficiu il reprezinta posibilitatea oferirii ajutorului in timp real, remote din backoffice.

Denisa Cardos

Director General

Agroland Mega Afumati
Agroland Mega Afumati
}

Dată

Aug 2019 – Mar 2021

Servicii

Analiza Soluție, Training, Instalare, Asistenta Deschidere

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul