Dor Bujor Padureanu
Rezultatele sesiunii de certificare Magister 2021-2022
18 mai 2021

Dupa o pauza de un an, datorata situatiei pandemice, iata ca reluam traditia sesiunilor de certificare anuala Magister cu un nou sezon: 2021-2022.

Asa cum partenerii nostri stiu, toate programele de parteneriat Magister au ca data aniversara data de 1 mai. La aceasta data, in fiecare an, se reinnoiesc atat programele de parteneriat comercial de sub titulatura Dealer Autorizat Magister cat si programul cel mai complex de parteneriat denumit Partener Certificat Magister.

Anul 2020 a fost marcat de o puternica turbulenta in randul comunitatii de service din Romania, determinata in principal de conditiile deosebite de lucru si de ingustarea bazei de clienti pentru anumite domenii de activitate, in special din industria horeca.

Peste aceasta situatie s-au adaugat miscarile deosebite din piata de service, inregistrate in primul trimestru al acestui an, miscari ce s-au concretizat in fuziuni sau achizitii si din pacate, chiar inchideri de firme din domeniu.

Cu toate acestea, ne mandrim ca in marea sa majoritate, reteaua de service Magister, inclusa in programul Partener Certificat Magister a ramas neatinsa de furtunile momentului, dovedind seriozitate, pragmatism si mai presus de orice buna organizare.

Sunt valorile pe care compania Magister le-a cultivat in randul partenerilor si clientilor sai de la inceputul activitatii si care iata ca acum, in vremuri mai putin fericite si-au aratat roadele.

Iata asadar care sunt rezultatele obtinute cu ocazia certificarii de anul acesta.

Nivelurile de certificare ale firmelor

 • 5 companii pe Nivelul 1 – Centru de instalare autorizat,
 • 20 de companii pe Nivelul 2 – Centru de training si interventie autorizat
 • 4 companii pe Nivelul 3 – Centru de service și suport tehnic autorizat

Numarul total al companiilor certificate din programul Partener Certificat Magister este de 29.

La nivelul personal calificat anul acesta cifrele sunt urmatoarele:

Numar de licente profesionale Magister emise

 • 108 – Tehnician Instalare si Intretinere Solutii
 • 93 – Trainer Autorizat
 • 76 – Consultanti Solutii
 • 12 – Analist Solutii

Licentele profesionale sunt atribuite unui număr total de 116 persoane la nivel național.

Companii nou certificate anul acesta

 • Blue Conect SRL din Fagaras, Brasov – Nivel 2 de Certificare
 • Cyber Knowledge SRL din Deva, Jud. Hunedoara – Nivel 2 de Certificare
 • Fiscal Online SRL din Oradea, Jud. Bihor – Nivel 2 de Certificare

Le uram bun venit in familia Magister si ne bucuram ca au reusit sa atinga nivelul acesta de certificare inca din primul sezon!

Reamintim beneficiile programului de parteneriat dar si noutatile legate de acesta.

Beneficii Program Partener Certificat Magister 2021-2022

 1. Acces gratuit pentru toate companiile certificate la serviciul de suport prin call center Magister folosind numere de apel proritare, in program extins , in toate zilele saptamanii (L-D) intre orele 07: 00-22: 00.
 2. Acces gratuit la grupul live de Telegram denumit Magister – Asistenta Parteneri Certificati unde puteți pune intrebari și primi raspunsuri pe toata durata programului de suport.
 3. Acces de pe PC sau de pe telefon mobil la serviciul Magister Cloud pentru a transmite fisiere sau a salva date aferente activităților de pe teren (fise intervenie, baze de date, etc).
 4. Acces la biblioteca Magister de proceduri Magister Wiki .
 5. Acces la sistemul de control de la distanta Magister pentru locatiile delegate in service.
 6. Acces la propriul cont CRM Magister pentru fiecare tehnician autorizat si cod unic de servicie pentru programele SmartCash RMS.
 7. Primire gratuita de mesaje SMS pe mobilul asignat, ori de cate ori un tichet este asignat si de asemenea notificari pe e-mail pe adresa proprie.

Noutati

 1. Incepand cu acest an, toti partenerii certificati au acces la modulul de Management Proiecte Magister integrat în CRM. Astfel veti putea vizualiza si edita transparent, in timp real, starile proiectelor la care lucrati, iar clientii vor fi informati automat pe e-mail in legatura cu starea fiecarui proiect.
 2. Din acest an introducem de asemenea și pentru parteneri modulul CRM de Campanii Newsletter, care poate fi folosit de fiecare partener pentru a transmite mesaje cu promotii sau comunicari in masa tuturor clientilor proprii Magister din CRM.
 3. Dupa cum stiti, toate decontarile pentru serviciile de implementare preplatite sunt efectuate automat, sistemul CRM generand singur instiintarile de facturare pentru partenerii subcontractori la finalizarea fiecarui proiect.

In numele echipei Magister urez tuturor partenerilor nostri un sezon 2021-2022 excelent!

Dor Bujor Padureanu
CEO Magister

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!