Diana Ionescu
Bate la usa termenul de dotare cu noile case de marcat!
23 august 2018

Noile modificari fiscale aduc mari provocari pentru comerciantii din Romania

Cum noile modificari fiscale au adus mari provocari pentru comerciantii din Romania, iar procesul de implementare a noilor case de marcat este in toi, va propunem o recapitulare a principalelor informatii pe care orice retailer trebuie sa le aiba in vedere in perioada aceasta:

  • Pana la 1 august 2018 s-au mai putut comercializa case de marcat cu rola de hartie. Asadar, nu va procurati astfel de aparate, utilizarea lor devine ilegala.
  • 1 septembrie 2018 este termenul limita pana la care firmele mari si mijlocii trebuie sa-si doteze magazinele cu case de marcat cu jurnal electronic, in timp ce companiile mici mai au ragaz in acest sens pana la 1 noiembrie, conform noii legislatii fiscale.
  • Sanctiunile pentru nedotarea corespunzatoare se vor aplica incepand cu 1 noiembrie.
  • Intre timp, pana la finalizarea implementarii noilor aparate de marcat, organele de control abilitate vor derula actiuni de tip preventiv de indrumare. Mai multe informatii aici: https://goo.gl/UW5XV1

Va recomandam sa nu lasati implementarea pe ultima clipa pentru a evita stresul, eventualele costuri suplimentare si mai ales amenzile!

Resurse utile pentru pentru comerciantii din Romania :

Aveti nevoie de ajutor in procesul de implementare a noilor modele de case de marcat cu jurnal electronic? Specialistii Magister va stau la dispozitie cu sfaturi adaptate la necesitatile si specificul afacerii dvs.

Profitati de ocazie pentru a va procura echipamente fiscale la preturi avantajoase

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!