Afaceri dulci cu SmartCash Enterprise

Afaceri dulci cu SmartCash Enterprise

Cum vestile bune circula repede, un nou retailer a ales sa-si dezvolte afacerea cu ajutorul SmartCash Enterprise – solutia noastra specializata pentru managementul retelelor de magazine.

King of Sweets comercializeaza dulciuri naturale, precum diverse sortimente de halva, batoane din seminte de susan sau floarea-soarelui si caramel, drajeuri cu arahide, stafide etc., in diverse ambalaje si gramaje. Retailerul isi distribuie produsele prin marile lanturi de hypermarketuri prezente pe piata din Romania dar detine si propriul magazin, precum si un depozit. Iata de ce avea nevoie de o solutie care sa-i asigure controlul absolut asupra stocurilor, dar si mobilitate, rapiditate si eficienta in activitatile operationale de zi cu zi.

Ei bine, specialistii din departamentul comercial si din cel tehnic al Magister Software au oferit o solutie adaptata specificului si nevoilor King of Sweets, astfel incat afacerea si mai ales managementul acesteia sa fie la fel de dulci precum produsele.

Cum afacerea se va dezvolta, probabil, in viitor, magazinului actual alaturandu-i-se si altele, SmartCash Enterprise licenta principala OEM a fost solutia suficient de complexa pentru a oferi toate functionalitatile necesare comertului modern, dar si usor de implementat in viitoarele unitati. Astfel, la momentul extinderii afacerii, acelasi software va putea fi cu usurinta implementat si in noile magazine, asigurand astfel managementul centralizat si controlul unificat asupra stocurilor.

Ce dotari cuprinde magazinul King of Sweets?

In ceea ce priveste dotarile hardware, echipamentele alese sunt statii de lucru specializate pentru retail, constand in sisteme EasyData cu flux operational pentru receptia marfurilor, emitere facturi, avizare, retur etc., toate concepute pentru un consum redus de energie. De asemenea, s-a optat pentru statiile SmartBox, dotate cu procesoare Intel Core I5, conectate la un server central de date, compatibile cu o multitudine de alte echipamente periferice specifice activitatii in retail: cantare electronice, casa de marcat, scanner de coduri de bare etc.

Totodata, solutia integrata in magazinul si depozitul King of Sweets include si terminale Mobility pentru colectarea mobila de date, asociate cu programe software specializate – SmartCash Mobility. Cu ajutorul acestei solutii mobile, timpul necesar pentru efectuarea operatiilor de receptie si transfer de marfa se reduce simtitor,inlesnind astfel munca personalului si eliminand riscul de erori.

Cat despre programele software incluse in solutia implementata, au fost selectate urmatoarele aplicatii:

  • SmartCash Enterprise licenta principala OEM pentru dezvoltare pe termen lung, in retea;
  • SmartCash Mobility pentru control si mobilitate;
  • SmartCash Oxygen pentru management bazat pe informatii clare, accesibile oricand, de oriunde;
  • SmartCash Everywhere pentru interactiunea in timp real intre magazin si depozitul central.

Cu o astfel de solutie, viitorul se anunta… dulce. Ii dorim clientului nostru succes si spor la vanzari!

Despre Autor

Specialist PR & Marketing Magister Software

0 Comentarii

Comentarii folosind contul de Facebook

Lasa un Reply


+ 9 = 15

false

false

false

false

false