Diana Ionescu
Cum sa-ti dezvolti reteaua de magazine cu SmartCash Enterprise
1 martie 2017

Companii din retailul autohton au ales componenta SmartCash Enterprise pentru gestionarea retelei de magazine

Evolutia din ultimul deceniu a pietei de retail, deopotriva la nivel national si international, indreptateste prognozele potrivit carora viitorul va fi al retelelor de magazine.

Atat in marile orase, cat si in zona rurala extinderea lanturilor de retail prinde avant. Nici nu e de mirare: indiferent de nisa de activitate, o retea bine gestionata se dezvolta mai eficient si este mai profitabila, sustinand astfel o strategie pe termen lung.

O gestiune corecta si un management performant sunt, in prezent, echivalente cu solutiile software specializate pentru comertul modern. De aceea multe companii independente din retailul autohton au ales componenta SmartCash Enterprise pentru gestionarea retelei de magazine.

SmartCash Enterprise propaga fluxul de date dinspre centrala catre toate magazinele din retea si viceversa

Cum printre utilizatorii solutiilor noastre se numara si retele de producatori sau comercianti din diverse domenii si zone ale tarii, care isi extind constant afacerea, am identificat, de-a lungul celor 15 ani de activitate, principalii factori de decizie care converg la selectia serviciilor software pentru managementul magazinelor. Iata-i:

 • Solutie robusta, temeinic dezvoltata si personalizata in functie de specificul si necesitatile fiecarei afaceri;
 • Software compatibil si extensibil.
  In timp, afacerea creste, reteaua se extinde cu noi magazine, dar asta nu inseamna sa refaceti de fiecare data infrastructura software. Chiar daca in prezent aveti un magazin, daca intentionati sa deschideti si altele, solutia SmartCash Enterprise este alegerea ideala. Poate fi implementata in oricat de multe magazine, cu investitii minime.
  Noile unitati vor fi cu usurinta integrate in retea, asigurand astfel o dezvoltare sustenabila. Drept dovada, printre utilizatorii SmartCash se numara si retele cu zeci sau chiar sute de unitati;
 • Management centralizat al lantului de magazine. SmartCash Enterprise propaga fluxul de date dinspre centrala catre toate magazinele din retea si viceversa. Totodata, monitorizeaza permanent activitatea acestora;
 • Control asupra stocurilor la orice magazin din retea, ceea ce limiteaza pierderile si furturile de produse;
 • Gestionarea vanzarilor permite personalului din magazine sa faca reaprovizionarea eficient si rapid, iar pentru cumparatori reprezinta un avantaj modern si util, consolidand increderea in brand;
 • Programe de fidelizare (complexe, dar usor de implementat) si alte facilitati specifice comertului modern, disponibile indiferent de amploarea afacerii si de nisa de activitate;
 • Rapoarte complexe asupra intregii afaceri de mare ajutor pentru manageri, care pot astfel sa ia decizii informate si sa-si adapteze strategiile de dezvoltare in concordanta;
 • Suport tehnic calitativ si prompt, oriunde in tara. Provocari apar oricand in retail, dar cu un partener de nadejde alaturi, aveti increderea ca toate se rezolva cu brio. Magister si reteaua sa de parteneri certificati deservesc toate zonele tarii, asigurand suport tehnic la standarde ridicate de calitate si interventii in magazine oricand este necesar, pe baza de abonament;
 • Versatilitate de la magazine mixte, brutarii, patiserii si cofetarii, carmangerii, cantine si cafenele cu servire asistata, pana la librarii, magazine de confectii si accesorii s.a., SmartCash Enterprise pretandu-se oricarei nise de retail.

Carmangerii si magazine cu produse din carne

Retele precum CrisTim, Vascar, Agricola, Sam Meat Industry, Sasha & Vlad Company sau FermaDor au optat pentru solutia SmartCash RMS. Ce i-a convins? Comunicarea eficienta, in timp real, cu centrala, gestiunea distribuita a vanzarilor, posibilitatea ca fiecare magazin din retea sa se aprovizioneze cu stocul necesar de marfa transmitand comenzi prin intermediul modulului de comenzi automate, livrarile urmand a fi realizate de catre centrala. Toate acestea, laolalta cu investitiile in tehnologie, in sisteme informatice, in logistica si, nu in ultimul rand, in personal au permis acestor retele sa se extinda.

Magazine de confectii, incaltaminte si accesorii

Importante companii producatoare de confectii pentru femei, barbati si juniori, locale sau din Europa, au deschis magazine in Romania, in cadrul complexelor comerciale.

Astfel de brand-uri sunt si s.Oliver, Tiffosi, Musse, Poema, care se bucura de succes in tari precum Germania, Franta, Bulgaria, Rusia, Polonia, Ungaria, Ucraina, Slovenia etc., propunand o gama moderna de confectii. Si aceste retele au ales sa-si gestioneze activitatea cu ajutorul componentei SmartCash Enterprise, principalele motive fiind controlul centralizat asupra stocurilor din magazine, scalabilitatea ridicata, viteza redusa de implementare si un sistem de proceduri clare si eficiente, validate de experienta indelungata a echipei Magister Software.

Reteaua de magazine Kligor, retailer local din zona Moldovei, si-a deschis initial un singur magazin, implementand solutia SmartCash RMS.

Ulterior, si-a extins afacerea, creand o retea de magazine, iar solutiile noastre software au sustinut firesc dezvoltarea, functionalitatile special concepute in acest sens si suportul tehnic acordat asigurand comerciantului o integrare facila.

Franciza retelei de magazine specializate de incaltaminte Bata, a ales sa-si gestioneze activitatea in Romania, tot cu ajutorul componentei SmartCash Enterprise.

Magazinele functionand in regim de retea inchisa, receptia de marfa fiind permisa exclusiv din interiorul retelei.

Proiectele retelelor Musse si Poema au fost implementate in stransa colaborare cu partenerul nostru certificat local din Craiova, compania ECR Systems. Directorul general ECR Systems, domnul Alex Opri, declara, intr-un interviu acordat la Intalnirea Partenerilor Magister, faptul ca: Solutia pe care le-am oferit-o a fost o solutie completa, pe care am instalat-o cu profesionalism, intr-un timp decent, am incercat sa ne respectam toti termenii pe care ii stabilisem cu partenerii nostri.

Asadar, daca sunteti pregatiti sa treceti la urmatorul nivel de retail, alegeti sa va dezvoltati cu SmartCash RMS!

0 Comentarii

Trackback-uri /Pingback-uri

 1. Afaceri dulci cu SmartCash Enterprise - Magister Software - Soluții la cheie pentru retail - [...] veștile bune circulă repede, un nou retailer a ales să-și dezvolte afacerea cu ajutorul SmartCash Enterprise – soluția noastră…

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!