Diana Ionescu
Central Cafe noi orizonturi de business cu SmartCash RMS
23 noiembrie 2022

Un nou tipar de business in reteaua centralizata de magazine First Class SRL Orastie

Povestea First Class SRL Orăştie, in judetul Hunedoara, a început din 2002 avand ca obiect de activitate comertul nespecializat de bauturi.

Restaurant Central Cafe din Orăștie este unul dintre locurile preferate de turiștii din Hunedoara. In locatie sunt servite preparate din bucătăriile italiană, europeană, română și internațională.

In portofoliul companiei, in afara magazinelor care comercializeaza produse alimentare, tutun, produse industriale de igienă și uz casnic, bauturi racoritoare si alcoolice, legume și fructe, mezeluri și lactate, compania detine si cafeneaua restaurant Central Cafe.

Pentru gestiune s-a optat pentru SmartCash RMS, aceeasi solutie folosita si in reteaua de magazine

Pentru gestiunea Cafenelei Central managementul companiei a luat decizia de a trece la utilizarea solutiei de gestiune SmartCash RMS implementata si in reteaua de magazine alimentare.  Flexibilitatea solutiei si capacitatea de a tine pasul cu ritmul alert de dezvoltare al afacerii  permite utilizarea modulelor de vanzare, achizitii, gestiune a stocurilor si contabilitate pentru tot businessul.

Decizia a venit din dorința de a putea procesa mult mai rapid comenzile si stocul in reteaua centralizata și de a avea acces la rapoarte contabile si de gestiune a intreg business-ului, în timp real.

Implementarea soluției SmartCash RMS in Central Cafe si integrarea gestiunii in reteaua First Class SRL Orastie a adus beneficii imediate în modul de abordare și urmărire a tuturor activităților, sustinand standardizarea proceselor si reducerea timpului de operare și de procesare a comenzilor.

Soluțiile noastre acoperă toate formatele comerciale, indiferent de complexitate, de la magazine cafenele sau restaurante până la hypermarket-uri sau depozite cash & carry.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!