Diana Ionescu
Lani Dulce de Bun Gust – Redescopera desertul copilariei!
22 noiembrie 2022

Reteaua de cofetarii Lani Dulce de Bun Gust, un business dulce cu SmartCash RMS

Cofetariile si patiseriile reprezinta o buna parte dintre utilizatorii solutiei software SmartCash RMS.

In portofoliul utilizatorilor solutiei SmartCash RMS s-a alaturat prima cofetarie Lani Dulce de Bun Gust. Si, pentru ca excelenta este o calitate dobandita in timp, compania a traversat un proces continuu de perfectionare de-a lungul anilor de activitate, transformandu-se intr-o retea in judetul Prahova.

Compania a eficientizat activitatea cofetăriei din orasul Plopeni, judetul Prahova, cu ajutorul solutiei SmartCash RMS obtinand cresterea nivelului de satisfactie a clientilor, eficienta operationala si randamentul pe zona de productie.

Prajiturile si dulciurile copilariei raman printre cele mai placute amintiri. In peisajul cofetariilor prahovene, cofetaria Lani ofera o gama variata de deserturi, cu traditie, care ne amintesc de gustul de alta data al prajiturilor sau dulciurilor.

Iata cateva dintre motivele pentru care numeroase cofetarii si patiserii din toata tara, individuale sau in retea, aleg solutiile software pentru retail SmartCash RMS

  1. Preluarea facila a comenzilor speciale si incasare avans si emitere bon fiscal

Comenzile pentru aniversari cu tort sau placinte sunt cereri speciale, frecvent intalnite intr-un astfel de business. De aceea, angajatii gasesc utila functia de preluare a comenzilor speciale si incasarea avansurilor cu emiterea bonului fiscal, din SmartCash POS. Un sistem de comanda simplu, automat si sigur de preluare a comenzilor, in avans.

2. Programul de fidelizare a clientilor

Pentru a oferi clientilor un motiv in plus sa revina in cofetarie sau patiserie, comerciantii utilizeaza componenta SmartCash Fidelity, platforma de fidelizare integrata in sistemul SmartCash RMS.

De la puncte bonus si oferte speciale, pana la carduri cadou si reduceri de sarbatorile onomastice sau zilele aniversare, exista o multitudine de oportunitati prin care acestia isi surprind placut clientii. Reteta este simpla, si are impact pe termen lung.

3. Flexibilitate, control si promotii cu functia de retete

Pentru produsele servite in interiorul cofetariei sau patiseriei, SmartCash Shop vine in ajutor cu functia de creare a retetelor. Se aleg articolele incluse in reteta, si in final se seteaza cantitatile si pretul produsului compus. La casa de marcat, se va introduce articolul nou creat ca pe orice alt produs. In plus, functia de retete poate fi folosita si pentru a crea pachete promotionale.

Pentru a oferi gratuit un produs, la trei cumparate, tot ce trebuie sa faceti este sa creati o reteta si sa ii setati un pret special.

Iata doar cateva dintre motivele pentru care numeroase cofetarii si patiserii din toata tara, individuale sau in retea, aleg solutiile software pentru retail SmartCash RMS. Printre acestea se numara si cofetarii Lani Dulce de Bun Gust  din judetul Prahova.

Pachetul achizitionat ofera comerciantului Lani servicii de instalare și instruire, alaturi de cele de asistenta tehnica de la distanta oferite de Magister, in perioada post instalare, prin intermediul Nicmar Soft IF din Ploiesti, judetul Prahova, companie din reteaua nationala de parteneri certificati Magister.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!