Dor Bujor Padureanu
Impresii la cald legate de Intalnirea Partenerilor Magister 2017
6 noiembrie 2017

Stimati parteneri, dragi colegi si prieteni,

M-am bucurat sa va revad la a opta editie a Intalnirii anuale a Partenerilor Magister, prilej de a sarbatori impreuna cei 15 ani de activitate ai companiei noastre.

In speranta ca v-ati simtit bine si ca ati ajuns cu bine acasa, multumesc, alaturi de echipa Magister, tuturor celor care au dat curs invitatiei noastre si au contribuit la buna desfasurare a evenimentului.

Imi exprim convingerea ca intalnirea si-a atins obiectivul principal, acela de a pregati terenul pentru 2018, un an cu multiple provocari pe piata de retail, schimbari legislative majore si mult asteptata implementare a noilor case de marcat electronice fiscale.

Totodata, cred cu tarie ca doar impreuna putem transforma toate aceste provocari in oportunitati prin imbunatatirea programelor de parteneriat, printr-un management mai eficient al proceselor de pre-vanzare si contractare folosind noile unelte comerciale disponibile online si prin sistemul de suport ce se vor regasi, incepand din acest an, pe o singura platforma.

Inovatia reprezinta, astazi, o conditie esentiala pentru succes si totodata, un proces complex, bazat pe interactiune, singura modalitate prin care vom reusi sa implementam impreuna, strategia de dezvoltare a produselor si serviciilor din suita de solutii Magister Software.

In incheiere, imi exprim speranta ca participarea la Conferinta v-a deschis orizonturi noi si ca noile unelte comerciale ce va stau la dispozitie in aplicatia CRM online va vor ajuta sa consolidati colaborarea in cadrul retelei Magister, astfel incat sa dezvoltam impreuna solutii performante si sa extindem portofoliul de implementari, in concordanta cu schimbarile iminente de pe piata de retail.

Va dorim tuturor succes in toate proiectele curente si viitoare si va ramanem cu drag alaturi, prin departamentele noastre de vanzari si respectiv de suport tehnic, ori de cate ori aveti nevoie.

Sa ne revedem cu bine si in 2018!

Cu multumiri,
Dor-Bujor Padureanu
Director General Magister Software

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!