Stefania Moraru
Solutie de gestiune pentru comerciantii cu viziune
10 februarie 2014

SmartCash RMS singura solutie de gestiune, special creata pentru retail, utilizata de lanturi comerciale cu peste 100 de unitati

Superdry, Replay, conceptul O Bag sau Casa Frumoasa sunt doar cateva nume consacrate de comercianti din retailul fashion au beneficiat de-a lungul timpului de scalabilitatea nelimitata a solutiei de gestiune SmartCash.

Aceasta calitate face din platforma noastra o solutie de viitor, cu functionalitati utile comerciantilor cu unul sau mai multe magazine in continua dezvoltare.

In timp, si branduri majore din industria fashion locala, originare din Craiova, au implementat solutia SmartCash in reteaua de retail. Aflate intr-o continua expansiune, Musse si Poema, au devenit in scurt timp doua nume cunoscute in fashion-ul national.

Musse, un brand romaneasc de imbracaminte si accesorii pentru barbati, este destinatia preferata a tinerilor in pas cu moda, dinamici, competitivi si uneori extravaganti.

Comerciantul Poema creeaza produse diafane. Haine cu croiuri in voga, ce pun in valoare feminitatea purtatoarelor, doamne si domnisoare moderne si cu o viata activa. De asemenea, atat Poema, cat si Musse sunt branduri 100% romanesti. Surprinzator, nu?

Proiectele de implementare a solutiilor SmartCash RMS in retelele Musse si Poema au inceput in luna ianuarie a anului 2013.

Dupa instalarea head office-urilor (centrala de magazine), au urmat magazinele mai vechi sau nou deschise in Craiova. Ulterior si restul magazinelor din Pitesti, Drobeta-Turnu Severin, Ramnicu Valcea, Slatina, Targu Jiu, Sibiu si Iulius Mall Timisoara.

Alte doua magazine Musse, respectiv Poema au fost inaugurate, spre sfarsitul toamnei 2013, in mall-ul Sun Plaza Bucuresti, spre bucuria si interesul bucurestenilor blazati de dominatia brandurilor internationale in mall-urile de pe Dambovita.

Proiectele Musse si Poema sunt implementate in stransa colaborare cu partenerul nostru certificat local din Craiova, compania ECR Systems, care, pentru aceasta performanta, a si obtinut locul II in topul celor mai competitivi parteneri Magister in anul 2013.

In 2013 am avut cel mai mare succes al nostru. Au fost doua retele de magazine din Craiova pe care le-am automatizat, oferind solutii la cheie. Am muncit extrem de mult, dat fiind si premiul pe care l-am obtinut. Solutia pe care le-am oferit-o este o solutie de gestiune completa, pe care am instalat-o cu profesionalism, intr-un timp decent. Am incercat sa ne respectam toti termenii pe care ii stabilisem cu partenerii nostri,

a declarat Alex Opri, director general ECR Systems, la cea de-a patra intalniri anuale a partenerilor Magister, in noiembrie 2013.

SmartCash RMS impreuna cu echipamentele specializate si atent configurate, reprezinta solutia de gestiune potrivita pentru retele de magazine dinamice.

Specializare, scalabilitate, viteza redusa de implementare si sistem de proceduri eficiente

SmartCash oferă funcționalitățile necesare producătorilor de articole fashon pentru planificarea și executia eficienta a comenzilor de producție. De asemenea, solutia noastra ofera vizibilitate si control asupra proceselor de productie pentru a răspunde rapid noilor cerințe ale consumatorilor.

Sunteti pregatiti sa treceti la urmatorul nivel de retail? Contactati-ne pentru a primi cele mai bune solutii pentru afacerea voastra!

1 Comentariu

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!