Diana Ionescu
SmartCash RMS se extinde si in Vrancea!
11 august 2023

O nouă eră în retail: G.I Nona Service și tehnologia SmartCash RMS revoluționează cumpărăturile în Vrancea.

Incepand din 27 iulie 2023, locuitorii din Milcovul, judetul Vrancea, au la dispozitie un nou supermarket: G.I Nona Service SRL.

Ca orice afacere la inceput de drum, avea nevoie de solutiile potrivite pentru a porni „cu dreptul” in retail si a gasit atuurile dorite in solutia SmartCash RMS. Solutia noastra asigura transmiterea automatizata a informatiilor, precum si un plus de eficienta in fluxul de operatiuni din magazin si procesele specifice de retail.

Solutia aleasa de comerciant include echipamente de baza pentru orice magazin precum, spre exemplu cantarul Dibal cu etichetare pentru legume si fructe.

In ceea ce priveste dotarile software, G.I Nona Service SRL dispune de solutia SmartCash HQ. Aplicatia noastra de management pentru centrale de magazin si retele de retail, care ii va permite sa deschida in viitor noi locatii conectate la aceeasi centrala.

In supermarket, pe cele doua sisteme POS, functioneaza cu aplicatiile de vanzare SmartCash POS si SmartCash Shop Professional. In back-office se foloseste solutia pentru inventariere SmartCash Mobility, impreuna cu terminalul specific.

Inaugurarea magazinului s-a realizat in doar o saptamana, iar instalarea solutiei la cheie (hardware-software) de la Magister in numai doua zile (un timp record!), datorita profesionistilor din echipa Expert Service SRL, sub coordonarea centrului logistic si de suport tehnic de la Bucuresti.

Avand sediul in Focsani, Expert Service SRL s-a alaturat de curand retelei noastre nationale, obtinand nivelul 1 de certificare in programul Partener Certificat Magister, editia 2023-2024, si este, in prezent, singura companie autorizata sa comercializeze si instaleze solutii SmartCash in judetul Vrancea.

G.I Nona Service SRL Focsani

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!