Diana Ionescu
Criza de timp si amenzi la depasirea termenului limita
20 mai 2021

In toata tara s-au conectat peste 30 000 de case de marcat la serverele ANAF, pana la sfarsitul lunii martie, atat din randul contribuabililor mari, cat si din cel al contribuabililor mijlocii.

Circa 610.000 de case de marcat cu jurnal electronic sunt inregistrate la ANAF iar din acestea, pana la data de 31 iunie, sunt aşteptate alte 50.000 de conectari la serverele institutiei, acesta fiind termenul stabilit pentru conntribuabilii mari.

Va reamintim ca pentru a evita aglomerarea si amenzile, puteti efectua update-urile de firmware iar serviciul de upgrade al echipamentului (daca este cazul) si actualizarea softului casei de marcat (update firmware) se efectueaza de catre tehnicienii nostri specializați pentru a face conectarea aparatelor la sistemul ANAF.

Termenele limită de conectare pentru aparatele de marcat electronice fiscale sunt:

  • 30.06.2021, pentru aparatele de marcat electronice fiscale deținute de operatorii economici încadrați în categoria marilor contribuabili;
  • 30.11.2021, pentru aparatele de marcat electronice fiscale deținute de operatorii economici încadrați în categoria contribuabililor mici și mijlocii;
  • operatorii economici care achiziționează aparate de marcat electronice fiscale ulterior datei de 1.12.2021, la data instalării aparatului de marcat electronic fiscal.

Pentru ce tipuri de AMEF se realizeaza conectarea?

Toate modelele de AMEF instalate in zonele care deservesc retele de comunicatii pentru care Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Informatica ICI Bucuresti a eliberat aviz tehnic favorabil si, dupa caz, supliment de aviz, conform prevederilor legislative stabilite in OUG nr. 28/1999.

Pentru detalii si amanunte tehnice privind intregul procedeu de conectare a aparatelor dumneavoastra fiscale, va rugam sa ne contactati prin email pe sales@magister.ro sau telefonic la numarul 031.8210150.

0 Comentarii

Categorie: Știri

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!