Diana Ionescu
Reteaua La Casa Pane.Dolce, acum si în Apahida, judetul Cluj
4 mai 2021

Reteaua de magazine de panificatie si patiserie La Casa Pane.Dolce, cel mai inovator concept de magazin de producator din nord-vestul Romaniei, a deschis cel mai recent magazin din retea.

Locatia noului magazin din retea se afla in comuna Apahida din judetul Cluj, si utilizeaza acelasi concept de business in retea, oferind consumatorilor, in acelasi loc, produse de patiserie, brutarie, cofetarie si gastronomie autentice, inspirate din retetele bucatariei traditionale italiene.

Magazinele La Casa functioneaza acum, in 5 orase din Romania, si in regim de autoservire, astfel clientii pot lua o gustare rapida chiar in incinta magazinului, pot cumpara produse la pachet insa si pe baza de comanda cu livrare.

Reteaua magazinelor de panificatie La Casa Pane.Dolce cuprinde 40 de locatii active, deschise in mai multe orase din Cluj-Napoca, Baia Mare, Bistrita, Gherla si Zalau.

Expansiunea retelei de magazine de panificatie si patiserie ce deservesc zilnic zeci de mii de clienţi a venit pe fondul unui trend ascendent in privinta consumului de produse tradiţionale, produse si preparate pe piata locala.

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Știri

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!