Diana Ionescu
Cum performează in mediul rural un magazin de proximitate precum Nevan Impex SRL
16 mai 2023

Solutia SmartCash RMS este esenţială în creșterea profitabilităţii pentru magazine individuale

Daca 2021 a continuat să fie un an dificil pentru multe industrii afectate de pandemie, in 2022 multe magazine, din domeniul rural, au reușit să se păstreze pe linia de plutire si să scoată un profit considerabil la final de an.

Este si cazul magazinului Nevan Impex SRL, din comuna Luna judetul Cluj, care a ales solutia SmartCash RMS. Cu SmartCash RMS proprietarul magazinului Nevan a reusit sa economisească timp, să crească eficienţa şi să obţină un control mai mare asupra operaţiunilor şi profitabilitatii afacerii.

Proprietarul magazinului a ales un management modern bazat pe tehnologie de ultima generatie creat si pentru antreprenorii cu afaceri mici si mijlocii din zona vanzarilor cu amanuntul.

In magazinul Nevan, pentru gestiune si vanzare, proprietarul a ales utilizarea solutiei SmartCash RMS pentru magazine individuale. Pentru tiparul de business dezvoltat de client, a fost implementata versiunea SmartCash Standard.

Versiunea Standard ofera comerciantului posibilitatea de a utiliza solutii performante pentru comertul modern, cu avantaje atat pentru propria afacere, cat si pentru cumparatori.

La cele doua puncte de vanzare din magazin este instalata aplicatia SmartCash POS Standard impreuna cu imprimantele fiscale si cititoarele de coduri si verificatorul de preturi. SmartCash Check asigura interogarile in timp real asupra bazei de date centrale la solicitarea verificatorului de preturi model Scantech Shuttle SG15.

Solutia SmartCash POS reuseste sa combine creativitatea, tehnologia ultra-avansata cu o interfata prietenoasa asigurand clientului confortul maxim la punctul de vanzare si comoditatea vanzatorului. Interfata de utilizare este proiectata pentru formatul comercial existent, magazin independent tip supermarket cu vânzare ultra rapidă.

Pentru preluarea cantitatii produselor si a o transmite automat in solutia de gestiune, magazinul este dotat cu cantar cu etichetare.

Vreti sa aflati mai multe despre solutiile SmartCash RMS pentru magazine individuale? Specialistii Magister configureaza, dezvolta si implementeaza solutiile potrivite pentru fiecare afacere, in functie de specific, dimensiune si necesitati.

Contactati-ne utilizand formularul de mai jos!

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!