Diana Ionescu
Pescaria Wela SRL gestioneaza afacerea cu SmartCash RMS
18 mai 2023

Gama intreaga de solutii si echipamente profesionale destinate afacerilor din sectorul pescaresc

WELA SRL din Crisan, judetul Tulcea, a fost infiintata in 1995 si are ca obiect principal de activitate pescuitul in ape dulci si prepararea și comercializarea produselor din pește si derivate.

Pescaria Wela SRL ofera zilnic clientilor o varietate bogată de produse și de preparate din pește: pește refrigerat, pește congelat, pește marinat, pește afumat, pește sărat, precum și icre, salată de icre și alte preparate din carne de pește. 

Pescaria functioneaza in sistem mixt,  respectiv autoservire combinat cu vanzarea asistata unde exista un cantar comercial cu etichetare Dibal G325 prevazut cu display pentru operator si display pentru client.

Sistemul implementat include versiunea Professional a aplicatiei de back-office SmartCash Shop, aplicatia pentru vanzari SmartCash POS la punctele de vanzare si Smartcash Bookkeeping Connector – Saga pentru magazine individuale. Noua versiune SmartCash RMS automatizeaza complet schimbul de date cu ANAF, prin modulul SmartCash BookKeeping Connector, care proceseaza toate documentele relevante emise in sistem si le publica in sistemele e-Factura si e-Transport. In acest fel, toate fise de rulaj stoc detaliate, sunt compatibile cu raportarea SAF-T, iar tranzactiile inregistrate in sistemul SmartCash RMS ajung in programele de contabilitate (precum Saga si altele) la nivelul de detaliu necesar generarii declaratiilor SAF-T.

Control sporit asupra afacerilor cu SmartCash RMS

SmartCash RMS pune accent pe automatizarea proceselor si centralizarea afacerilor– aspecte de interes pentru toti antreprenorii dornici sa sporeasca satisfactia clientilor si eficienta angajatilor, implicit sa-si creasca profitabilitatea.

Administratorul afacerii a optat pentru SmartCash RMS la recomandarea francizorului METRO si intr-un magazin LaDoiPasi pe care il mai detine. In luarea acestei decizii au cantarit mult doua aspecte:

  • pachetul hard & soft asigurat de MAGISTER si finantat de METRO si
  • componenta soft (importul de facturi in format electronic cu efectuarea receptiei si incarcarea softului in mod automat).

Implementarea solutiei SmartCash RMS asigura transmiterea automatizata a informatiilor si aduce un plus de eficienta pentru fiecare proces in parte.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!