Diana Ionescu
Davautomarket SRL implementează solutia SmartCash RMS
22 noiembrie 2023

Franciza METRO LaDoiPași se extinde cu un nou magazin individual dotat cu soluția software SmartCash RMS

METRO LaDoiPași marchează un nou pas în digitalizarea magazinelor alimentare, prin integrarea soluției SmartCash RMS în magazinul individual Davautomarket SRL, parte din rețeaua sa de franciză.

Luna noiembrie aduce o nouă deschidere importantă în sectorul de retail din România. Davautomarket SRL, un comerciant din pitorescul Sat Frumusica din judetul Botosani, a inaugurat recent magazinul alimentar independent în cadrul francizei LaDoiPasi.

În tendința de digitalizare crescândă, tot mai mulți comercianți din rețeaua LaDoiPași, prezenți în diverse sate, comune și localități din toate colțurile țării, aleg să modernizeze operațiunile prin soluția tehnologică oferită de Magister, iar Davautomarket SRL se aliniază acum acestei inițiative inovative.

Pentru acest proiect, Davautomarket SRL a optat pentru soluția software de ultimă generație pentru retail, SmartCash RMS in varianta POS si Shop Standard marcând un pas semnificativ în evoluția tehnologică a magazinului. Această alegere subliniază angajamentul comerciantului din franciza METRO LaDoiPasi de a oferi clienților săi o experiență de cumpărături superioară, susținută de cele mai avansate tehnologii din domeniu.

O nouă dimensiune digitală în rețeaua LaDoiPași cu SmartCash ANAF Connector

Pentru magazinul Davautomarket SRL, raportarea automată în sistemele e-Factura și e-Transport este realizată eficient prin intermediul SmartCash ANAF Connector, un engine avansat de schimb de date cu autoritățile fiscale. Acest sistem procesează automat toate documentele relevante emise și le publică direct în sistemele e-Factura și e-Transport. În plus, SmartCash ANAF Connector include un modul special de management al transportatorilor, esențial pentru gestionarea numerelor UIT, facilitând astfel întregul proces de raportare și conformitate fiscală. Mai multe detalii despre acest proces pot fi găsite în videoclipul disponibil pe canalul nostru YouTube.

Implementarea soluției SmartCash RMS a fost executată cu profesionalism și precizie de echipa de specialiști de la Scan Expert SRL. Coordonată direct de centrul logistic și de suport tehnic din București, echipa a reușit să instaleze și să configureze sistemul în locația Davautomarket SRL, asigurându-se că totul funcționează conform standardelor.

Scan Expert SRL, cu sediul în Botoșani, este un jucător cheie în acest proces, fiind membru cu vechime în rețeaua națională de Parteneri Certificați Magister. Compania și-a consolidat reputația încă din 2018, când a devenit Centru de Training și Intervenție Autorizat Magister, specializat în comercializarea, instalarea și întreținerea soluțiilor SmartCash RMS.

Prin adoptarea tehnologiei SmartCash RMS, Davautomarket SRL își propune să eficientizeze toate procesele interne, de la gestionarea stocurilor până la procesarea tranzacțiilor de vânzare. Astfel, noul magazin LaDoiPasi din Sat Frumusica va oferi clienților o experiență de shopping modernă și eficientă.

Această deschidere nu este doar un pas înainte pentru Davautomarket SRL, ci și un exemplu strălucit al modului în care tehnologia poate transforma experiența de retail, aducând beneficii atât comercianților cât și consumatorilor.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!