Diana Ionescu
Strategii de succes în retail: Insights cu Gabriel Ceara la Conferința Naționala Magister 2023
27 noiembrie 2023

Parteneriat strategic cu Magister în cadrul programului Dealer Autorizat

La recenta Conferință Națională Magister 2023, desfășurată la Oradea, am avut privilegiul de a discuta cu Gabriel Ceara, manager Rel SysPro SRL. Compania a atins un nivel remarcabil de succes, clasându-se pe prima poziție în Topul distribuitorilor și integratorilor de soluții Magister. Interviul ne-a oferit o perspectivă valoroasă asupra strategiilor inovatoare și a angajamentului excelent care au stat la baza acestor realizări.

În cadrul interviului, Gabriel Ceara a evidențiat progresele semnificative făcute de Rel SysPro SRL în perioada 2022-2023, în zona Dobrogei. Succesul companiei a fost strâns legat de promovarea soluțiilor SmartCash RMS în segmentul high-end al pieței. Accentul s-a pus pe rețelele de magazine locale precum Foisor, patiseriile Efeler și magazinele alimentare Standard Exim.

Un aspect cheie al succesului Rel SysPro SRL a fost implementarea soluțiilor inovatoare, precum sistemele self check-out Magister ECO și soluțiile ERP integrate, precum și adoptarea Magister Cloud pentru o gestionare eficientă a afacerilor. Gabriel Ceara a subliniat importanța portării în Cloud a aplicațiilor Magister, o mișcare strategică care a permis o mai bună mentenanță și control al costurilor:

Vorbesc despre portare in Cloud a aplicatiilor Magister, in special in cadrul magazinelor care nu permit, datorita spatiului, prezenta fizica a unor echipamente de back-office„, a declarat acesta.

SmartCash RMS în Cloud, disponibil prin închiriere, oferă o gamă largă de aplicații practice la costuri reduse, toate găzduite pe infrastructura Magister. Această soluție oferă comercianților acces la funcții avansate de business intelligence, facilitând luarea deciziilor rapide și informate.

Un punct de mândrie pentru Rel SysPro SRL a fost dezvoltarea și implementarea sistemului self-check-out Magister ECO. Sistemul este primul de acest fel fabricat integral în România. Acest produs reprezintă un exemplu strălucit al inovației și calității autohtone:

De mentionat ca sistemele self check-out sunt produse 100% in Romania, atat la nivel hardware cat si software ceea ce aduce plus valoare business-ului autohton„, ne-a declarat Gabriel Ceara”, manager REL SYSPRO SRL, Constanța.

În încheiere, Gabriel Ceara a împărtășit filosofia sa de afaceri: păstrarea și valorificarea clienților existenți ca fundament al creșterii continue. Acest principiu reflectă angajamentul Magister de a oferi un suport excepțional partenerilor săi prin programul Dealer Autorizat Magister. Un program fără riscuri comerciale majore, cu beneficii financiare semnificative, fără presiunea finanțării sau a managementului de proiect. Prin aceste eforturi, Magister și partenerii săi, precum Rel SysPro SRL, continuă să redefinească peisajul soluțiilor de retail, stabilind noi standarde de excelență și inovație în industrie.

Interviu cu dl Gabriel Ceara - Rel Syspro Constanta - Locul I la Conferinta Nationala Magister 2023
Interviu cu dl Gabriel Ceara - Rel Syspro Constanta - Locul I la Conferinta Nationala Magister 2023

0 Comentarii

Categorie: Blog | Evenimente

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!