Diana Ionescu
Mercur Hard Discount extinde reteaua cu un nou magazin echipat cu solutii hardware si software de la Magister
14 noiembrie 2023

Continuand succesul din Targoviste, Mercur Hard Discount deschide un nou magazin cash&carry

Luna aceasta, pe data de 8 noiembrie, reteaua Mercur Hard Discount si-a extins prezenta pe piata romaneasca prin inaugurarea unui nou magazin tip Cash&Carry in Targoviste, localitatea Titu. Acest nou punct de vanzare urmeaza modelul de succes al primului magazin deschis, in aprilie anul trecut, in incinta Bazar Micro 6 din Targoviste, adoptand aceeasi solutie inovatoare pentru retail cu SmartCash RMS de la Magister.

Asemenea magazinului din incinta Bazar Micro 6, noua locatie din Titu este echipata cu o linie de 4 case de marcat moderne, dotate cu POS-uri de ultima generatie. Toata infrastructura hardware si software este asigurata de Magister, garantand astfel o experienta de cumparaturi eficienta si placuta pentru clienti. In plus, magazinul din Titu vine cu o noutate: o casa speciala destinata vanzarii bauturilor alcoolice si a produselor pentru care este necesara verificarea varstei de peste 18 ani.

Reamintim ca, la deschiderea primului magazin Mercur Hard Discount din retea, pe 18 aprilie 2022, Mercur a optat pentru o solutie completa de la Magister, care include atat dotari hardware, cat si software. Sistemul SmartCash HQ asigura automatizarea proceselor necesare functionarii eficiente a unui magazin cash&carry. Echipamentele includ sisteme POS Grace, servere si statii de lucru Dell, cantare electronice Dibal, si terminale profesionale Themis pentru inventarierea mobila a stocurilor.

In plus, managementul afacerii de tip cash&carry beneficiaza de functionalitati avansate de business intelligence si analize detaliate prin platforma SmartCash Oxygen, care ofera o analiza instantanee a datelor, spre deosebire de alte sisteme traditionale. Acest lucru permite managerilor sa ia decizii rapide si informate bazate pe informatiile curente si istorice, oferind o perspectiva clara asupra performantei magazinului.

Strategia de expansiune a retelei Mercur Hard Discount include deschiderea altor noi magazine, in retea, in diferite regiuni ale tarii. Fiecare nou magazin va urma aceleasi principii de inovare si eficienta, consolidand astfel prezenta companiei pe piata de retail cash&carry din Romania.

In concluzie, prin adoptarea tehnologiilor avansate si a unor practici de sustenabilitate, Mercur Hard Discount isi consolideaza pozitia pe piata romaneasca si isi extinde reteaua cash&carry, oferind clientilor o experienta de cumparaturi moderna si eficienta. Aceste eforturi subliniaza angajamentul companiei pentru inovatie si responsabilitate sociala, elemente cheie in strategia sa de dezvoltare pe termen lung.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!