Diana Ionescu
Delicatellos – bacanie mica, ambitii mari, cu SmartCash Standard pentru magazine individuale
10 martie 2022

SmartCash Standard solutie de gestiune si vanzare pentru magazine si bacanie individuala

Recent, in zona de nord a Bucurestiului, in Otopeni, a fost inaugurata o bacanie mica, aparte: Delicatellos.

In ciuda spatiului redus, bacania Delicatellos ofera cumparatorilor o gama variata de delicatese. Printre acestea se numara gemuri si dulceturi, sosuri si siropuri, salate si zacusti, paste de casa, mezeluri traditionale, branzeturi maturate, ciocolata de casa si praline proaspete. De asemenera nu lipsesc nici vinurile si bauturile fine sau produse de patiserie artizanala, preparate vegane si alte bunatati traditionale romanesti, dar si straine. Bacania comercializeaza si diverse tipuri de paste italienesti, specialitati cu trufe, crackers, vinuri grecesti etc.

Clientii gasesc la Delicatellos pachete cadou deja ambalate, gata pentru a fi daruite celor dragi.

Micul magazin de proximitate a ales sa-si gestioneze afacerea cu ajutorul unei solutii de gestiune si vanzare SmartCash RMS pentru magazine individuale. Pentru tiparul de business dezvoltat de client, a fost implementata versiunea SmartCash Standard.

Versiunea Standard ofera comerciantului posibilitatea de a utiliza solutii performante pentru comertul modern, cu avantaje atat pentru propria afacere, cat si pentru cumparatori.

Pentru preluarea cantitatii produselor si a o transmite automat in solutia de gestiune, magazinul este dotat cu cantar cu etichetare.

Vreti sa aflati mai multe despre solutiile SmartCash RMS pentru magazine individuale? Specialistii Magister configureaza, dezvolta si implementeaza solutiile potrivite pentru fiecare afacere, in functie de specific, dimensiune si necesitati.

Contactati-ne utilizand formularul de mai jos!  

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!