Diana Ionescu
Echipa Magister, la inaltime
11 decembrie 2018

Ca de fiecare data, la intalnirea anuala a partenerilor Magister din noiembrie, au participat si o parte dintre colegii care va stau zi de zi la dispozitie pentru buna desfasurare a colaborarii noastre, respectiv Mihaela Petcu – director vanzari nationale Magister, Marina Bibac – sef departament suport tehnic, Nicolae David – director tehnic, Aurelian Nicolae – seful Departamentului de Instalare si Intretinere Solutii de la Magister si Diana Ionescu – specialist marketing.

Membra a echipei noastre de la inceputul anului 2012, Mihaela Petcu s-a facut remarcata prin cultivarea relatiei cu partenerii nostri si dezvoltarea continua a retelei nationale de dealeri autorizati SmartCash RMS, care au permis rezultate tot mai frumoase de la un an la altul.

Care a fost secretul succesului intr-un an atat de solicitant si provocator precum 2018? Ne spune chiar Mihaela, in interviul de mai jos:

Tendinta de concentrare a solutiei SmartCash pe zona Enterprise, Mihaela Petcu, Director Vanzari

Tendinta de concentrare a solutiei SmartCash pe zona Enterprise, Mihaela Petcu, Director Vanzari

“Responsabila” pentru organizarea minutioasa a evenimentului si, totodata, persoana care comunica, din perspectiva de marketing, reusitele noastre comune este Diana Ionescu.

Incantata de prezenta in numar mare la eveniment, Diana a salutat implicarea partenerilor si a anuntat deja aniversarea unui deceniu de intalniri anuale Magister, in 2019:

Implicare si prezenta in cadrul Conferintei Magister Software, Diana Ionescu, Specialist Marketing

Implicare si prezenta in cadrul Conferintei Magister Software, Diana Ionescu, Specialist Marketing

Daca aveti vesti despre implementari SmartCash RMS si vreti sa le impartasiti cu noi ca sa le putem face cunoscute si publicului larg, va rugam sa le transmiteti Dianei.

Aici se incheie seria de interviuri prilejuite de Conferinta Nationala Magister. In speranta ca v-a facut placere intalnirea fizica sau macar virtuala cu noutatile noastre, va dorim un final de an bogat in vanzari si sarbatori fericite!

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!