Diana Ionescu
Impreuna scriem istorie in retailul modern din Romania
13 decembrie 2018

Ca in fiecare an, intalnirea cu partenerii certificati din toata tara ne-a oferit prilejul de a ne impartasi experienta si invata din a celorlalti, de a afla noi perspective si de a ne pune la curent cu noutatile din diverse nise ale pietei solutiilor pentru retail.

De data aceasta, la Conferinta Nationala Magister 2018, desfasurata in week-end-ul 16-18 noiembrie a.c. la Hotel International din Sinaia, am pus in prim plan furnizorii de echipamente fiscale, cei care au dus greul anul acesta, in contextul implementarii noii legislatii fiscale, ce dispune inlocuirea tuturor caselor de marcat cu modele noi, cu jurnal electronic. De ani buni deja facem echipa pentru a oferi comerciantilor solutii complete, hardware-software, si ne bucuram sa constatam ca provocarile au devenit oportunitati de perfectionare si dezvoltare.

De-a lungul celor 16 ani de activitate in domeniul solutiilor de retail pentru comerciantii din Romania, am asistat la multiple schimbari si provocari, de la disparitia unor branduri, pana la dezvoltarea de lanturi ale comerciantilor autohtoni, cu zeci si sute de magazine, semn ca, pe masura ce concurenta creste, si piata se maturizeaza. Bineinteles, furnizorii de solutii pentru acest domeniu nu doar ca trebuie sa tina pasul, ci chiar sa sprijine dezvoltarea comertului prin propriile produse, servicii si proiecte. De la un an la altul, tot mai multi comercianti aleg sa-si creasca afacerile cu ajutorul solutiilor performante, care pun tehnologia in sprijinul retailerilor si al consumatorilor – dovada ca integrarea intre solutii da roade.

Asistam la tot mai multe parteneriate de succes pe piata de retail din Romania. Datorita noilor implementari si rezultatelor in crestere de la un an la altul, cu sprijinul retelei nationale de parteneri certificati Magister, am devenit lider pe piata furnizorilor de solutii specializate pentru retail. SmartCash RMS este cea mai raspandita platforma software de retail din Romania si principala alegere a comerciantilor, mai ales a celor dornici sa-si consolideze si dezvolte afacerea.

Noi, “familia” Magister, am demonstrat ca, uniti, putem actiona congruent si folosi sinergiile in avantajul tuturor. Impreuna scriem istorie in retailul modern din Romania. Dor Bujor Padureanu, director general Magister Software, a rezumat intr-un scurt interviu video misiunea si viziunea corporate a companiei:Conferinta Nationala Magister 2018

Conferinta Nationala Magister 2018


Multumim tuturor partenerilor care au participat la eveniment, in ciuda perioadei extrem de solicitante pe care o traverseaza. Sa ne revedem cu bine in 2019!

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!