Diana Ionescu
Performanta la nivel national, prin reteaua celor mai dinamici Dealeri Autorizati SmartCash
10 decembrie 2018

Anul acesta, in cadrul Conferintei Nationale Magister Software, directorul general Dor-Bujor Padureanu, alaturi de Mihaela Petcu, director vânzări naționale Magister, au prezentat retrospectiva anului și rezultatele comerciale obtinute in 2018 de partenerii nostri certificati.

Ca urmare a rezultatelor obtinute, Mihaela Petcu a inmanat, conform traditiei, Premiile Magister 2018 celor mai dinamici Dealeri Autorizati SmartCash, pe baza activitatii lor din ultimul an, in cadrul retelei de Parteneri Magister.

Astfel, pe locul al treilea s-a clasat compania Birotech Pres din Targu Mures, reprezentata de domnul Bakk Iosif, Partener Certificat Magister Software de aproximativ 13 ani, timp in care a implementat si realizat numeroase proiecte importante de retail.

Locul secund este ocupat de Simon Electronics din Satu Mare, reprezentata la Conferinta Nationala Magister 2018 de domnul Stefan Simon, director general.

A fost un an de succes, deoarece am identificat in piata clienti potentiali de anul trecut ce au intrat in contract anul acesta, clienti mari, lanturi de magazine care au adus alti clienti si alte lanturi de magazine, in paralel cu vanzarile de case de marcat. Noi, fiind parteneri, am vandut foarte multe prin Magister Software.

Redam mai jos interviul acordat de domnul Stefan Simon, Director General Simon Electronics Satu Mare:

Topul Dealerilor Autorizati SmartCash 2018, Stefan Simon director Simon Electronics din Satu Mare

Topul Dealerilor Autorizati SmartCash 2018, Stefan Simon director Simon Electronics din Satu Mare

Campioana, pentru a opta editie consecutiv, este firma Velvet Com din Bacau, reprezentata de doamna Adriana Nastase, directoarea companiei, care ne-a impartasit in interviul acordat detalii despre provocarile anului 2018:

Multumim familiei Magister Software pentru tot sprijinul, multumim tuturor producatorilor de case de marcat. A fost un an in care am rescris istorie in casele de marcat si speram ca la anul sa reusim sa imbunatatim, prin servicii, prestatia noastra de pana acum.”

Topul Dealerilor Autorizati SmartCash 2018, Adriana Nastase director Velvet Com din Bacau

Topul Dealerilor Autorizati SmartCash 2018, Adriana Nastase director Velvet Com din Bacau

Felicitari tuturor pentru reusite!

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!