Diana Ionescu
First Hand pariaza pe un concept inedit de magazine agricole
4 martie 2022

Reteaua First Hand a inaugurat primul magazin de tip Agro Shop

Magazinul Agro Shop First Hand este conceput sa deserveasca nevoile curente ale comunitatii din Geoagiu, judetul Hunedoara. Noul magazin din retea comercializeaza furaje, consumabile, concentrate, accesorii pentru animale, produse de igiena pentru animale, seminte de legume si flori, flori naturale, ingrasaminte pentru plante, accesorii pentru plante.

In gospodariile rurale este nevoie permanenta de diverse unelte, dispozitive, accesorii, chimicale si consumabile a caror achizitionare din marile orase presupune timp suplimentar si costuri cu deplasarea.

Totodata, in magazinele aflate in centre comerciale mari, aceste produse au preturi poate uneori mai mici, dar nu si rentabile, considerand deplasarea pe zeci de kilometri si timpul alocat.

Avantajele unui astfel de magazin? Oferta ampla si variata, disponibila aproape, cu toate beneficiile din retailul modern

Calitatea și gama larga de produse acopera necesitatile unui segment mare in randul populației din mediul rural, care simțea nevoia unui magazin de tip Agro Shop cu produse pentru grădină, îngrijirea animalelor de companie și hobby farming, administrat de personal cu experiență în domeniu.

Functionarea in parametri optimi a magazinului Agro Shop First Hand a determinat instalarea in front-office a imprimantei Datecs DP25 si a sistemului POS All-In-One Touchscreen Grace G4. Pentru buna functionare a activitatii de vanzare, s-a optat pentru scanner-ul Themis TS-210 (unidirectional), cantar cu etichetare Dibal Mistral M525 cu tastatura elevata si sertar de bani.

Toate echipamentele hardware au fost interconectate cu ajutorul aplicației software SmartCash RMS, in urma implementării soluției SmartCash Shop si SmartCash POS Professional.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!