Diana Ionescu
Floangemat by COM, un nou magazin independent, se modernizeaza cu solutiile software SmartCash RMS
30 august 2021

Solutiile software SmartCash dau avant comertului independent rural

In luna iulie s-a deschis, in satul Carjari, comuna Valcanesti, judetul Prahova, un nou magazin independent: Floangemat by COM. Avand o suprafata de 120 metri patrati si peste 1300 de produse (alimente, bauturi, produse de menaj, mase plastice), magazinul foloseste solutii software SmartCash RMS si ofera cumparatorilor toate avantajele unui comert modern.

Cu prilejul inaugurarii, am discutat  cu dl. Florin Anghel, patron si manager Floangemat by COM, care a optat pentru solutiile noastre in urma unei cautari online:

“Am vrut un soft de gestiune performant si am gasit MAGISTER.”

Desi implementarea este inca de data recenta, SmartCash RMS l-a convins deja ca este solutia potrivita pentru managementul afacerii sale:

“Imi pare un program complex cu multe functii de gestionare a activitatii, cat si usor de invatat”, mentioneaza antreprenorul prahovean.

SmartCash RMS, aliatul comerciantilor independenti din mediul rural

Aplicatia SmartCash Shop ii permite administrarea produselor din gestiune si a activitatii din magazin, facilitand astfel gestionarea relatiei cu furnizorii. De asemenea, rapoartele de stoc, precum si functionalitatile de etichetare si receptie a marfii sunt functionalitatile care simplifica semnificativ activitatea angajatilor:

“Imi pare un soft simplu de utilizat. Daca esti atent la POS, nu ai cum sa gresesti sau, daca se intampla, se remediaza repede problemele aparute”, considera dl. Anghel.

Ca de fiecare data la implementarile solutiei software SmartCash, colegii nostri din departamentul de suport tehnic au asigurat si instruirea personalului din magazin. Actiunea este o etapa esentiala pentru ca afacerea si cumparatorii deopotriva sa beneficieze din plin de avantajele programului software:

“Am apreciat profesionalismul echipei Magister, punctualitatea, implicarea in rezolvarea problemelor si mai ales rabdarea cu personalul trainuit”.

Procesul de instruire a decurs rapid si usor. Echipa Floangemat by COM, chiar din prima zi, a intampinat cumparatorii cu o gama atractiva de produse necesare in orice gospodarie. De asemenea, investitia a permis si serviciile specifice comertului modern:

“Echipa (din care fac si eu parte) a invatat mai repede decat ma asteptam, inclusiv eu.De asemenea, nu ma asteptam sa pot face atat de multe operatii in back-office, de la receptii facturi pana la reglari sau compensari de stocuri, modificari de articole s.a.m.d. Inca invat, avand in vedere perioada scurta de timp de la inceperea activitatii”, mentioneaza antreprenorul.

Solutiile software SmartCash dau avant comertului independent rural

Dupa aproape doua decenii de extindere constanta la nivel national, deopotriva in magazine independente, de proximitate, din marile centre urbane, cat si in mediul rural, iata ca Magister isi continua misiunea de a sustine dezvoltarea comertului independent autohton, fiind alaturi de antreprenorii cu mici magazine satesti.

“Imi doresc un parteneriat de succes cu MAGISTER si, avand in vedere startul pozitiv, cred ca asa va fi”, conchide dl. Florin Anghel.

Ii multumim ca ne-a ales si ii uram spor la vanzari si mult succes!

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!