Diana Ionescu
Jd Store Chain a ales o solutie ideala de plata pentru supermarket, oferita de Magister
7 septembrie 2021

Terminalul bancar PAX Q30 de este solutia ideala de plata, pentru terminalele POS informatizate

Compania Jd Store Chain detine in portofoliu un lant de supermarket-uri. Magazinele ofera o serie diversificata de produse nealimentare de larg consum. Magazinele de tip supermarket sunt situate in judetele Hunedoara (Deva), Alba (Alba Iulia) si Gorj (Motru).

Compania Jd Store Chain utilizeaza, in mod curent, solutia profesionala SmartCash RMS pentru supermarket-uri individuale in tot lantul comercial. Solutia aleasa include SmartCash HQ, SmartCash POS, SmartCash Mobility si SmartCash Oxygen.

Magister a lansat pentru clienții săi un nou produs, complet integrat în soluțiile de vânzare și de plata cu cardul, de tip POS. Solutia ideala de plata recomandata pentru clienti cu magazine tip supermarket, este noul terminal bancar de tip pin-pad PAX Q30.

PAX Q30 este o solutie extrem de robusta, cu o viteza de procesare net superioara altor tipuri de terminale de plata.

Mic, usor, accesibil si multifunctional, terminal bancar PAX Q30 se conecteaza nativ la sistemul informatic SmartCash POS atat la sisteme traditionale cu casier, cat si la sistemul de tip self check-out Magister ECO, oferind o experienta rapida de plata.

Cum a venit Magister in intampinarea dvs. inlocuind terminalul clasic cu PAX Q30. De unde a plecat nevoia ?

Datorita ofertei limitate de terminale din partea bancilor, si a intentiei pe viitor de a se elimina terminalele de incasari conectate la POS, am fost nevoiti sa cautam o alta solutie, din fericire Magister Software a venit in intampinarea necesitatilor noastre cu terminalul Viva Wallet.

ne-a marturisit dl. Zhao Q, administrator retea nationala JD Store Chain.

Cat a durat instalarea si punerea in functiune a terminalului bancar PAX Q30?

Instalarea a fost foarte rapida, partenerul Magsiter, Cyber Knowledge din localitatea Deva, reusind sa operationalizeze terminalele in mai putin de doua ore pentru fiecare magazin.

a adaugat dl. Zhao Q, administrator retea nationala JD Store Chain

Spre deosebire de interfețele existente deja, dezvoltate de diferite bănci din România, JD Store Chain a primit în același bundle, odată cu soluția de vânzare și soluția de plata cu cardul, si contractul Viva Payments. Contractul vine cu un comision de acceptare extrem de avantajos pentru clientul utilizator.

Întreaga soluție de vânzare și de plata cu cardul funcționează unitar, beneficiind de avantajul instalării și a mentenanței asigurate direct de compania Magister.

Terminalul bancar, devine astfel o extensie naturala a sistemului POS, la fel ca și imprimanta fiscală sau cititorul pentru coduri de bare, fiind în totalitate controlat de aplicația de vânzare.

Un beneficiu important este reducerea costurilor cu consumabilele. Terminalul bancar PAX Q30 nu include un mecasm de printare, chitanta emisa fiind tiparita in continuarea bonului fiscal.

Cum funcționează, și ce beneficii aduce comercianților, terminalul bancar PAX Q30? Mai exact, cât durează procesarea plăților contactless?

Terminalul, este foarte rapid, procesarea tranzactiilor efectuandu-se in cateva secunde. Am fost placut surprinsi de faptul ca, terminalul accepta o mare varietate de plati si caduri de debit si credit.
Terminalul este foarte usor de utilizat, eliminand interactiune vanzatorului cu acesta. De asemenea, se elimina settlement-ul la sfarsitul zilei, aspect ce garanteaza controlul imbunatatit al tranzactiilor prin POS.

a adaugat dl. Zhao Q, administrator retea nationala JD Store Chain

Experienta de plata, a clientilor dvs., este mai rapida la check-out fata de perioada anterioara?

Da! De cand utilizam terminalul de plata PAX Q30 platile sunt procesate in cateva secunde, si erorile mult mai putine, chiar inexistente pana in prezent.

potrivit d-lui. Zhao Q, administrator retea nationala JD Store Chain

Ce beneficii va aduce cardul Viva pe care urmeaza sa il primiti ?

Cel mai important beneficiu, il reprezinta facilitatea de CashBack oferita, ceea ce duce la o reducere masiva a comisioanelor. De asemena permite plata direct din contul Viva Wallet, asociat magazinului.

a adaugat dl. Zhao Q, administrator retea nationala JD Store Chain

In ultima luna, peste 10 magazine au ales plata cu cardul bancar folosind serviciul Viva Wallet integrat direct in sistemul SmartCash POS.

Pe langa sistemul de comisionare extrem de avantajos, clientii au apreciat fiabilitatea fara egal a acestei solutii de plata, cu zero tranzactii blocate de la instalare si o viteza aproape instantanee de plata.

Pentru a primi o oferta avantajoasa de conectare Viva Wallet alaturi de noul terminal pin-pad PAX Q30 de la Magister va invitam sa ne transmiteti solicitarea dumneavoastra, AICI.

JD Store Chain Deva Magister
JD Store Chain Deva Magister

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!