Stefania Moraru
Interviuri Parteneri Magister Software 2014, Sambata de Sus
22 decembrie 2014

Incheiem seria interviurilor video filmate cu prilejul Intalnirii Partenerilor Magister 2014 cu dl Marian Anghelescu, Presedintele Patronatului Comerciantilor si Servisantilor de Case de Marcat din Romania, dna Judit Dobrescu, Director General Scale Expert – companie furnizoare de solutii pentru cantarire, si Silviu Costea, Director General Ram-Tech Datanetwork Galati, Centru de instalare autorizat Magister.
Urmariti interviurile cu partenerii nostri pentu a ne cunoaste mai bine prin ochii lor, doar nu degeaba se zice „Spune-mi cu cine te imprietenesti, ca sa-ti spun cine esti”

Interviu Marian Anghelescu, Presedinte PCSCMR

Ii multumim dlui Anghelescu pentru cuvintele frumoase si pentru sustinerea acordata initiativei noastre de a profesionaliza personalul care activeaza in domeniul furnizarii de solutii pentru retail.

Apreciez indeosebi meritul pe care il are firma Magister Software pe piata in care activeaza si modul in care lucreaza cu partenerii comerciali. Un cuvant deosebit pentru dl. Dor Bujor Padureanu, care a adus un nou suflu in afacerile cu case de marcat si solutii informatice in Romania, afacerea creata de dansul, brandul Magister, fiind, de fapt, un adevarat model de dezvoltare inovatoare a firmelor care lucreaza in acest domeniu

Interviu cu dl. Marian Anghelescu, presedintele PCSCMR la Intalnirea Partenerilor Magister 2014
Interviu cu dl. Marian Anghelescu, presedintele PCSCMR la Intalnirea Partenerilor Magister 2014

Interviu Judit Dobrescu, Director General Scale Expert

Colaboram cu Scale Expert de aproximativ doi ani si obtinerea certificarii de Centru de instalare autorizat din 2014 ne confirma interesul pe care aceasta companie il dedica in relatia cu noi. Va multumim!

Dorim in continuare sa fim un partener pe care ei se pot baza, oferindu-le tot timpul echipamente profesionale si conditii favorabile astfel incat ei sa nu-si bata capul cu produsele si sa se focuseze pe solutii, reusind sa ofere clientilor solutii complete, profesionale. Pentru anul viitor, dorim sa extindem colaborarea introducand alte echipamente in portofoliu si cred ca, urmand acest principiu de seriozitate, prietenie si profesionalism, vom putea face fata oricarei provocari.”

Interviu cu Judit Dobrescu, Director General Scale Expert, la Intalnirea Partenerilor Magister 2014
Interviu cu Judit Dobrescu, Director General Scale Expert, la Intalnirea Partenerilor Magister 2014

Interviu Silviu Costea, Director General Ram-Tech Datanetwork, Partener Certificat Magister Software

Partenerul nostru de mai bine de 5 ani, compania Ram-Tech Datanetwork din Galati, reprezentata de dl Silviu Costea, a avut un an plin de provocari. Implementarea unui complex proiect de retea de magazine i-a „calit” pe specialistii Ram-Tech, iar noua ne-a dovedit ca au ce le trebuie pentru a oferi solutiile noastre oricarui tip de comerciant.

Am reusit, dupa un proiect pilot anul trecut, sa extindem un lant de magazine alimentare din Galati, un lant care este foarte complicat si cu o afluenta foarte mare de clienti.[…] A fost o mare oportunitate pentru noi sa vedem cat de bine suntem pregatiti.[…] Ne vedem in 2015, poate de pe 6 (n.r. locul), ajungem pe 3 sau in primii 3!

Interviu cu dl. Silviu Costea, administrator Ram Tech Data Network - Galati
Interviu cu dl. Silviu Costea, administrator Ram Tech Data Network - Galati

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!