Diana Ionescu
Partener nou, reusite noi: Cyber Knowledge accelereaza instalarile SmartCash in Deva
21 septembrie 2021

Cyber Knowledge SRL a obtinut nivelul 2 in programul Partener Certificat Magister, respectiv Centru de training si interventie autorizat

Reteaua nationala a partenerilor Magister se tot extinde, confirmand standardele de calitate si valorile comune care ne motiveaza sa deservim mii de comercianti de pe intreg teritoriul tarii. Anul acesta s-a alaturat si compania Cyber Knowledge SRL din judetul Hunedoara.

Compania a obtinut nivelul 2 in programul Partener Certificat Magister, respectiv cel de Centru de training si interventie autorizat.

Situat in Deva, noul partener s-a dovedit deja foarte productiv. In primele luni, a instalat solutii SmartCash RMS in mai multe magazine independente si retele autohtone de retail. Dintre acestea, mentionam clienti precum DDD Deracity si JD Store Chain.

Compania Cyber Knowledge SRL s-a lansat in 2018 ca furnizor de solutii de securitate (alarmare la efractie, supraveghere video si control acces). In timp, partenerul a sesizat ca afacerile din piata locala necesitau si solutii informatice de gestiune. Astfel, in 2019, a decis sa-si dezvolte activitatea si in aceasta directie. Ulterior, decizia de a alege Magister drept partener a fost o continuare fireasca:

Studiind piata si avand deja experienta personala cu sistemul SmartCash RMS furnizat de Magister Software, am ajuns la concluzia ca este solutia care ofera cea mai buna platforma hard-soft, insotita de un suport tehnic si documentatie de exceptie”, menționează dl. Vlad Ion, administrator Cyber Knowledge SRL.

Implicarea partenerului a fost pe deplin apreciata in echipa Magister

Cyber Knowledge SRL isi foloseste competentele, experienta in inovatie si procedurile consolidate ale companiei pentru a oferi valoare in relatia cu partenerii si comerciantii:

“Am ramas profund impresionat de capacitatea de optimizare si adaptare permanenta la nevoile de business ale clientilor, precum si deschiderea si operativitatea in ceea ce priveste parteneriatul cu colaboratorii”, adauga dl. Ion.

Solutii si servicii la standarde ridicate din punct de vedere tehnic si operational

Acestea au fost si premisele aderarii Cyber Knowledge la programul Partener Certificat Magister. Calificarea profesionala a personalului si abilitatile companiei de a oferi comerciantilor solutii si servicii la standarde ridicate din punct de vedere tehnic si operational au asigurat obtinerea nivelului 2 de certificare din prima, precum si un ritm sustinut in instalarile comerciale care au urmat.

Care este secretul succesului?

“Personal, am experienta de peste 20 de ani in domeniul IT si formare profesionala in domeniul economic; Asadar, consider ca pot oferi o consultanta avizata in implementarea si/sau optimizarea sistemelor informatice de gestiune in cadrul business-urilor cu care colaborez. Avand sprijinul unor colegi cu o buna pregatire in domeniul tehnic, in privinta echipamentele IT si fiscale si conexe activitatii de retail, putem aduce un plus de eficienta in activitatea clientilor nostri.
Deviza noastra: “CALITATEA ESTE CEA MAI BUNA RECLAMA”, completeaza liderul Cyber Knowledge.

Certificare, suport tehnic integrat, standardizare servicii si decontare lunara automata in cadrul programului Partener Certificat Magister

Provocarile actuale nu i-au descurajat, ba dimpotriva:
“In 2021, in ciuda problemelor cauzate de criza pandemiei COVID, am reusit sa ne dezvoltam. Am depasit cu brio anumite set-back-uri pe cateva segmente de business.”

Pentru anul acesta, compania are drept principal obiectiv sa popularizeze la nivel regional sistemele oferite si sa impuna “un standard ridicat de calitate si profesionalism pe segmentul de servicii integrate pentru retail (sisteme de gestiune-vanzare, echipamente dedicate si solutii de securitate)”.

Considerand startul reusit in programul Partener Certificat Magister, suntem siguri ca isi va atinge scopurile.

0 Comentarii

Categorie: Blog | Știri

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!