Claudia Patrascu
Magister integrează serviciile de plata cu cardul direct in solutiile sale de vanzare
15 iulie 2021

Sistem integrat SmartCash, pentru plata cu cardul la POS

Din luna iulie compania Magister lansează pentru clienții săi un nou produs, complet integrat în soluțiile de vânzare și de plata cu cardul, de tip POS.

Este vorba despre noul terminal bancar de tip pin-pad PAX Q30 ce este disponibil de acum în oferta noastră.

Spre deosebire de interfețele existente deja, dezvoltate pentru terminale de plata operate și instalate de diferite bănci din România, de aceasta dată clienții noștri pot primi în același bundle, odată cu soluția de vânzare și soluția de plata cu cardul folosind cea mai moderna tehnologie a momentului, împreună cu un contract Viva Payment cu un comision de acceptare extrem de avantajos.

În acest mod, întreaga soluție de vânzare și de plata cu cardul funcționează unitar, beneficiind de avantajul instalării și a mentenanței asigurate direct de compania Magister.

Terminalul bancar, devine astfel o extensie naturala a sistemului POS, la fel ca și imprimanta fiscală sau cititorul pentru coduri de bare, fiind în totalitate controlat de aplicația de vânzare.

În același timp, toate elementele de informare necesare pentru clienți sau casieri sunt tipărite direct pe imprimanta fiscală, odata cu bonul, reducand costurile asociate consumabilelor.

PAX Q30 și modul lui de utilizare in plata cu cardul

PAX Q30 - Terminalul de plata ultrarapid de la Magister
PAX Q30 - Terminalul de plata ultrarapid de la Magister

Despre Viva Wallet

Serviciile Viva Wallet, operate de compania internațională Viva Payments Services Single Member S.A. asigură cea mai completă platformă europeană a momentului pentru procesarea de plăți cu cardul.

Pe lângă procesarea instantanee a tranzacțiilor la POS, Viva Wallet pune la dispoziția clienților săi comisioane bancare directe avantajoase și un sistem excelent de cashback, care se traduce în posibilitatea de a anula complet comisionul la plata pentru comercianți.

Folosind terminalul PAX Q30 si platforma de plăți electronice Viva Wallet este posibila acceptarea la plata a tuturor formatelor clasice de card: VISA, Mastercard, Amex, precum și a portofelelor electronice de tip GooglePay, ApplePay sau AliPay ori chiar a plăților bazate pe wallet QRCode cum sunt cele cu criptomonedă.

Cum puteți integra serviciile de plata cu cardul în sistemul dvs. SmartCash POS?

Pentru integrarea soluției de plata electronică PAX Q30 în sistemul dvs. de vânzare, transmiteți o cerere de conectare către Magister folosind acest formular.

Desigur ne puteți contacta și pe chat sau prin pagina noastră de contact.

0 Comentarii

Categorie: Știri

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!