Diana Ionescu
LaDoiPași XAGELMO alege configurarea interfeței SmartCash RMS cu aplicația contabilă SAGA
23 noiembrie 2021

Plug-in SmartCash specializat pentru transmiterea în timp real a datelor contabile către SAGA

Reteaua LaDoiPasi se extinde rapid. Iata-ne ajunsi in orasul Livada, pe strada Scanteii din judetul Satu Mare, unde pe 17 noiembrie a fost inaugurat un nou magazin din franciza METRO LaDoiPasi: XAGELMO.

Acesta are o suprafata de aproximativ 70 mp si comercializeaza o gama diversificata de produse. Printre acestea mentionam produsele alimentare (inclusiv proaspete), precum si cele non-alimentare.

Soluție de plată cu cardul integrată în SmartCash POS

LaDoiPași XAGELMO ofera clientilor posibilitatea de a-si achita cumparaturile cu cardul bancar. In acest caz, cand se efectueaza plati cu cardul bancar la casa de marcat, incasarile ajung automat, din aplicatia SmartCash POS in POS-ul bancar, conectat la statia din front-office.

Serviciul este integrat in SmartCash RMS si reprezinta un avantaj atat pentru cumparatori, cat si pentru comercianti, care pot adauga astfel un atu afacerii lor.

Conectarea cu aplicatia uzuala de contabilitate SAGA

Tot mai multi comercianti traditionali din franciza aleg solutia software pentru retail SmartCash RMS. Acestia sunt motivati de facilitati ce tin de configurarea si integrarea cu diferite aplicatii. SAGA este una dintre cele mai raspandite solutii software pentru contabilitate din Romania. Ea este folosita de multi contabili tocmai datorita interfetelor simple.

Pentru vizualizarea diferitelor rapoarte despre clienti, furnizori, intrari, iesiri si note contabile, clientul a solicitat activarea plug-in-ului pentru exportul si importul datelor in SAGA.

Pentru francizatii METRO LaDoiPasi, care utilizeaza solutia SmartCash RMS si, care doresc sa transmita datele colectate in timp real in magazine catre contabilitatea operata cu SAGA se solicita activarea plug-in-ului SmartCash specializat.

Inventariere in timp real cu SmartCash Mobility si Themis

Gama variata de produse se diversifică în permanență, odată cu dinamica ofertelor. De aceea, comerciantul LaDoiPași XAGELMO a optat si pentru componenta SmartCash Mobility. Componenta Mobility instalata in back-office, utilizeaza pentru inventariere terminalul mobil de ultima generatie Themis Android 10.

Cu ajutorul componentei SmartCash Mobility, clientul obtine rapoarte in timp real despre stocuri, modificari de pret sau discounturi. De asemenea, cu componenta Mobility se poate realiza o comanda directa la raft.

Soluția SmartCash implementată in magazinul LaDoiPași XAGELMO acoperă managementul lanțului de magazine, cu depozite de recepție mărfuri, aprovizionare, vânzare și încasare automatizata. Pentru toate acestea comerciantul folosind un sistem de stocuri actualizate în timp real, precum și inventarierea mobilă.

Training si instruire privind utilizarea solutiei la nivel de front-office si back-office

Instalarea solutiei si instruirea personalului din magazine au fost realizate de către colegii de la Simon Electronics.

Compania Simon Electronics SRL din reteaua nationala de parteneri certificati Magister a asigurat, sub coordonarea centrului logistic si de suport tehnic de la Bucuresti, serviciile de instalare, training si suportul constant.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!