Diana Ionescu
Rosu Company alege o noua solutie de retail pentru digitalizarea afacerii
6 decembrie 2021

SmartCash RMS devine optiunea ideala pentru digitalizarea si automatizarea proceselor in retail

Digitalizarea si automatizarea proceselor de retail au devenit parte integrata a afacerii pentru societatea Rosu Company SRL din Satu Mare. Pentru a ramane competitivi pe plan local,acestia au ales o noua solutie de retail pentru digitalizarea afacerii.

Rosu Company SRL este o afacere de succes infiintata in anul 1993, avand ca obiect de activitate comertul cu materiale de construcii si finisaje interioare destinate celor care isi doresc sa construiasca o locuinta durabila.

Societatea detine un lant de retail cu materiale de constructii si, totodata un magazin independent de proximitate. In aceasta locatie a ales sa digitalizeze activitatea, incepand din luna decembrie a.c., instaland solutia de informatizare SmartCash RMS.

Inventariere in timp real cu SmartCash Mobility si Themis

Clientul a ales implementarea solutiei SmartCash RMS beneficiind de tehnologii moderne adresate magazinelor de retail prin utilizarea aplicatiilor mobile SmartCash Mobility pentru controlul stocurilor dublate de cele mai moderne sisteme de incasare si plata.

Odata cu dinamica ofertelor se diversifica si produsele. De aceea, comerciantul a optat pentru componenta SmartCash Mobility, instalata in back-office, pentru inventariere, avand astfel la indemana terminalul mobil de ultima generatie Themis Android 10.

Cu ajutorul componentei SmartCash Mobility, clientul obtine rapoarte in timp real despre stocuri, modificari de pret sau discounturi. De asemenea, cu componenta Mobility se poate realiza o comanda directa la raft.

Solutia SmartCash implementata in magazinul Rosu Company SRL acopera receptia marfurilor, aprovizionare, vanzarea si incasarea automatizata. Pentru toate acestea comerciantul folosind un sistem de stocuri actualizate in timp real, precum si inventarierea mobila.

Stocuri si preturi sincronizate intre WinMentor si SmartCash RMS

Sincronizarea automata cu aplicatia de gestiune financiar-contabila WinMENTOR, inclusa in componenta SmartCash NetBridge, realizeaza conversia si transferul automat al operatiilor primare generate in magazin. In acest mod sunt replicate si consolidate soldurile facturilor la furnizori sau la clienti, precum si majoritatea operatiilor curente din activitatea de retail (vanzari, monetare, retururi, transferuri, facturi la bon fiscal, etc).

Solutie de plata cu cardul integrata in SmartCash POS

Comerciantul Rosu Company ofera clientilor posibilitatea de a-si achita cumparaturile cu cardul bancar. In acest sens, a ales implementarea sistemului integrat de plata cu cardul prin SmartCash POS. Sistemul rapid de vanzare si plata cu cardul prin POS, de la Magister, este varianta ideala. Aduce avantaje in cresterea vitezei de efectuare si procesare a tranzactiilor si, implicit, in optimizarea fluxului de activități din magazin.

Rosu Company a ales in acelasi pachet, solutia de vanzare, si solutia de plata cu cardul bazata pe cea mai moderna tehnologie existenta. Alaturi de aceste doua avantaje vine si contractul cu comision de acceptare extrem de avantajos.

Training si instruire privind utilizarea solutiei la nivel de front-office si back-office

Instalarea solutiei si instruirea personalului din magazine au fost realizate de către colegii de la Simon Electronics, Partener Certificat Magister.

Compania Simon Electronics SRL din reteaua nationala de parteneri certificati Magister a asigurat, sub coordonarea centrului logistic si de suport tehnic de la Bucuresti, serviciile de instalare, training si suportul constant.

Deloc surprinzator, automatizarea proceselor va aduce beneficii din mai multe puncte de vedere. Cu impact la nivel operational, logistic si financiar. Accesul in timp real la date si controlul sporit asupra veniturilor si costurilor vor simplifica inclusiv activitatea angajatilor din cadrul magazinului Rosu Company SRL,  francizat METRO LaDoiPasi.

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!