Diana Ionescu
Liderul pietei de echipamente fiscale, la Conferinta Nationala Magister 2018
23 noiembrie 2018

La Conferinta Nationala a Partenerilor Certificati Magister, desfasurata in perioada 16-18 noiembrie 2018, la Hotel International Sinaia, a participat si dl. Velin Ganev, director executiv al companiei Danubius Exim si Presedinte al Asociatiei Importatorilor de Case de Marcat in Romania.

Compania Danubius Exim este importator exclusiv al caselor de marcat Datecs si liderul pietei de echipamente fiscale din Romania, avand un rol major in procesul consultativ cu institutiile abilitate de stat pentru elaborarea normelor metodologice in vederea implementarii noii legislatii fiscale aplicabile tuturor operatorilor economici care comercializeaza produse / servicii.

In contextul numeroaselor provocari intampinate in acest proces si mai cu seama anul acesta, reprezentantul Danubius Exim a transmis furnizorilor un indemn la sinergie pentru dezvoltarea sistemului de operare al echipamentelor fiscale, conform tendintelor tehnologice in retail:

Istoria noastra cu Magister incepe acum mai bine de 15 ani. De atunci am inceput promovarea brandului Magister in randul distribuitorilor din teritoriu […] Odata cu introducerea caselor de marcat cu jurnal electronic, exista posibilitatea deja de a introduce pe piata si echipamente inteligente si sa le integram cu casele de marcat. Nu numai softul este inteligent, ci si hard-ul trebuie sa devina inteligent. Trebuie sa mergem de-acum in tandem. Ma astept ca in urmatorii 10-20 de ani sa avem case de marcat cu inteligenta artificiala”, a declarat dl. Velin Ganev.

Iata interviul video integral pe care l-a acordat cu acest prilej:

Prezent si viitor in domeniul echipamentelor fiscale, Velin Ganev,Conferinta Nationala Magister 2018
Prezent si viitor in domeniul echipamentelor fiscale, Velin Ganev,Conferinta Nationala Magister 2018

[divider]

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!