Stefania Moraru
Luna vizitelor la Centrele de Service si Suport Tehnic Autorizat Magister
23 mai 2016

Traditia vizitelor anuale la Centrele de Service si Suport Tehnic Autorizat Magister continua si in 2016.

Mihaela Petcu, Director Vanzari Nationale Magister, si-a propus sa ajunga luna aceasta in orasele Bacau, Iasi, Satu Mare si Craiova, la sediile Centrelor de Service si Suport Tehnic Autorizat.

Companiile Velvet Com SRL din Bacau, INITA 1996 SRL din Iasi, Simon Electronics SRL din Satu Mare si ECR Systems din Craiova si-au mentinut si anul acesta certificarea obtinuta initial in 2014.

Cum experienta ne-a aratat ca cele mai bune rezultate se obtin prin munca in echipa, am alocat timpul necesar vizitelor. La sediul partenerilor, ne-am asigurat ca infrastructura aferenta acestui nivel de certificare este in continuare conforma standardelor. Totodata, in urma discutiilor au fost trecute in agenda obiectivele pentru urmatoarea perioada.

Dinamica obtinerii licentelor profesionale la ECR Systems, Craiova

Mihaela si-a inceput turneul vizitelor, in Craiova, unde a vizitat compania ECR Systems. ECR si-a extins de curand echipa, avand cu prioritate sustinerea noilor angajati in perfectionarea cunostintelor despre solutiile Magister. Un demers util in sustinerea unor servicii de inalta calitate.

Intalnirea cu noii colegi tineri si entuziasti a fost o reala placere, cu atat mai mult cu cat anul acesta s-au inscris in Programul de Certificare 6 noi angajati din cadrul ECR. Acestia au reusit in scurt timp sa obtina licente profesionale Magister! Cu o asemenea dinamica, suntem siguri ca, in 2017, toti isi vor mentine licentele si chiar vor obtine unele noi.

Tehnicienii la Velvet Com se pregatesc de zor pentru implementarea noilor norme privind utilizarea caselor de marcat

Si colegii de la Velvet COM Bacau au intampinat-o pe Mihaela cu energie si buna dispozitie. Tehnicienii la Velvet Com se pregatesc de zor pentru implementarea noilor norme privind utilizarea caselor de marcat, dar nu uita nici de noile instalari ori de rezolvarea sesizarilor primite de la utilizatorii de solutii SmartCash RMS. De mare ajutor in acest sens le este monitorul de tichete.

Compania este pregatita pentru un nou an de activitate in calitate de Centru de Service si Suport Tehnic Autorizat Magister

Vizita la partenerul INITA 1996 a fost, de asemenea, una placuta si productiva. Ca intotdeauna, sediul companiei iesene a fost deosebit de primitor, iar Violeta Tucaliuc-Romanescu si Mugurel Lupoaie, administratorii INITA 1996, au fost gazdele perfecte. Concluziile vizitei? Compania este pregatita pentru un nou an de activitate in calitate de Centru de Service si Suport Tehnic Autorizat Magister.

„Ma bucur sa constat ca, de la un an la altul, partenerii nostri de cel mai ridicat nivel sunt tot mai dinamici, mai implicati si mai pregatiti sa-si depaseasca performantele in zonele lor de activitate. Aspectul acesta demonstreaza ca piata solutiilor la cheie pentru retail este una cu adevarat matura si capabila sa ofere comerciantilor rezolvari la toate provocarile cotidiene. Suntem bucurosi si onorati sa-i avem alaturi pe partenerii nostri, ii felicitam pentru reinnoirea certificarilor, le uram bun venit colegilor care si-au obtinut de curand licentele profesionale si-i asiguram de intregul nostru sprijin, ca si pana acum. Sa ne regasim cu bine la certificarea din 2017, cu rezultate cel putin la fel de frumoase!” – Mihaela Petcu, Director Vanzari Nationale Magister Software

Urmatoarea vizita a Mihaelei va fi la partenerul Simon Electronics din Satu Mare. Vom reveni cu impresii si poze si de acolo, asa ca urmariti-ne indeaproape blogul si pagina Facebook!

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!