Diana Ionescu
Afaceri dulci cu SmartCash RMS
8 aprilie 2016

Cea mai fiabila solutie de gestiune pentru cofetarii si patiserii

Cofetariile, patiseriile si magazinele care comercializeaza produse proaspete reprezinta o buna parte dintre utilizatorii platformei software pe care o dezvoltam.

De ce aleg SmartCash RMS si cum am ajuns de la mici cofetarii independente sa deservim mari lanturi de profil? Va invitam sa aflati din acest articol:

Interfata prietenoasa cu vanzatorii

SmartCash POS, programul de vanzare pentru retail pe care il dezvoltam si perfectionam inca din 1998, functioneaza perfect pe terminale POS cu ecran tactil. Fiind creata dupa principiul „Keep it simple”, interfata SmartCash POS este aerisita, intuitiva, usor de folosit. Chiar si casierii neexperimentati pot invata repede sa incaseze fara sa dea gres.

Viteza mare de lucru

Nimanui nu-i plac cozile la casa si munca sub presiune; personalul din cofetarie trebuie sa opereze rapid. Manipularea si impachetarea cu grija a prajiturilor dureaza; de aceea, trebuie sa compensam la viteza de incasare.

O casa de marcat poate fi greu de utilizat si, prin urmare, consumatoare de timp. In schimb, imprimanta fiscala rapida, conectata la un terminal POS cu ecran tactil, reprezinta cea mai rapida alternativa. Altfel vezi lucrurile pe o interfata grafica,unde poti sa cauti produse si sa introduci date in doi timpi si trei miscari! Doar cine nu are clienti asteptand in fata vitrinei isi permite sa foloseasca o casa de marcat.

Un alt mod de a reduce timpul de servire este si imbunatatirea sistemului de cantarire. Cum? Conectand la terminalul POS un cantar comercial electronic, care transmite automat greutatea pentru a fi inregistrata pe bon. Astfel, eliminam timpul in care vanzatorul introduce manual greutatea. Sunt doar cateva secunde, insa devin critice in zilele de sarbatoare, cand musteriii dau iama in cofetarii.

Preluarea facila a comenzilor speciale si incasarea avansului cu emiterea bonului fiscal

Torturile la cerere sunt la ordinea zilei in cofetarii; de aceea, vanzatorii vor gasi utila functia de preluare a comenzilor speciale si incasarea avansurilor cu emiterea bonului fiscal, din SmartCash POS. Simplu, automat, sigur, sistemul de comenzi este mana cereasca pentru o cofetarie cu cautare.

Flexibilitate, control si promotii cu functia de retete

Serviti profiterol, cupe de inghetata sau alte bunatati preparate pe loc? SmartCash Shop va vine in ajutor cu functia de creare a retetelor. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti articolele incluse in reteta, sa setati cantitatile si pretul produsului compus. La casa, veti introduce articolul nou creat ca pe orice alt produs. Simplu, nu? In plus, functia de retete poate fi folosita si pentru a crea pachete promotionale. Daca vreti sa oferiti gratuit o amandina la trei cumparate, tot ce trebuie sa faceti este sa creati o reteta si sa ii setati un pret special.

Programul de fidelizare a clientilor

Vreti sa oferiti cumparatorilor un motiv in plus sa revina in cofetaria/patiseria voastra? Va ajuta SmartCash Fidelity 2.0, platforma de fidelizare integrata in sistemul SmartCash RMS. De la puncte bonus si oferte speciale pana la carduri cadou si reduceri de sarbatorile onomastice sau zilele aniversare, aveti o multitudine de oportunitati sa va surprindeti placut clientii. Cum? Reteta este simpla, dar de mare impact pe termen lung, si o aveti deja la indemana, chiar in solutia voastra SmartCash.

Iata doar cateva dintre motivele dulci pentru care numeroase cofetarii si patiserii din toata tara, individuale sau in retea, aleg solutiile software pentru retail SmartCash RMS. Printre acestea se numara si retelele Inan din Bacau sau La Casa Pane.Dolce – extinsa cu predilectie in centrul si vestul tarii, precum si lanturile Vel Pitar si Pambac, cu produse de panificatie si patiserie.

Va dorim spor la vanzari si succes delicios in afaceri!

0 Comentarii

Trackback-uri /Pingback-uri

  1. Retea de producator | Panificatie | Soft retea magazine brutarie, patiserie - […] La Casa Pane.Dolce cuprinde 40 de locatii active, deschise in mai multe orase din Cluj-Napoca, Baia Mare, Bistrita, […]

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!