Diana Ionescu
SmartCash RMS in noul concept comercial LaDoiPasi EXTRA
28 iulie 2022

Primul magazin LaDoiPasi EXTRA deschis cu SmartCash RMS

Primul magazin LaDoiPasi EXTRA deschis joi, 21 iulie a.c., in comuna Popesti Leordeni, langa Bucuresti, simplifica procesul de vanzare si aprovizionare utilizand solutia de gestiune SmartCash RMS pe o infrastructura hardware de ultima generatie.

Implementarea solutiei SmartCash RMS asigura transmiterea automatizata a informatiilor si aduce un plus de eficienta pentru fiecare proces in parte.

Noul concept comercial se evidentiaza prin zonele de produse proaspete si ultra proaspete dar si prin caracteristicile de convenience: Fructe şi Legume, Carne Proaspătă, Panificaţie, Patiserie şi Cafea, Produse To Go şi Ready Meals.

LaDoiPasi EXTRA face primul pas pe piața din România odată cu deschiderea unui nou concept de magazin alimentar, care oferă consumatorului din mediul urban o atmosferă caldă, autentică, de apropiere și confort cu EXTRA produse și servicii care se potrivesc nevoilor sale din orice moment al zilei” , potrivit operatorilor francizei LaDoiPasi EXTRA.

Locatia dispune de o soluție completă de vânzare și gestiune de magazin. Solutia SmartCash este integrată cu echipamentele hardware specifice tiparului de business.

Comerciantul a integrat solutia software de gestiune si management SmartCash RMS urmand exemplul altor unitati LaDoiPasi. Acesta a ales pentru un design modern si atractiv, suita de sistemele Novus furnizate de Magister.

Sisteme modulare Novus, de inalta calitate, au elemente flexibile, configurabile in multiple variante de fixare, adaptate utilizarii eficiente a spatiului. Sistemele garanteaza folosirea ergonomica a spatiului, sporesc siguranta si sustin productivitatea la punctul de vanzare.

Satisfacția clienților nu dă doar măsura succesului produselor și serviciilor companiei, ci oferă, în același timp, informații care să te ajute să identifici oportunități de îmbunătățire a produselor, proceselor și caracteristicilor organizației, care sunt evaluate de clienți și care servesc obiectivelor.

Comerciantul a optat si pentru aplicatia Feedback Clienti Magister, functie disponibila prin Media Display in cadrul aplicatiei SmartCash POS. Functia masoara satisfactia clientilor imediat dupa interactiunea cu personalul.

Magister integreaza o multime de oportunitati hardware cu o singura solutie software intr-un sistem special adaptat la cerintele comerciantilor.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!