Claudia Patrascu
Magister lanseaza proiectul social “Comanda online din magazinul tau de proximitate”
22 martie 2020

In conditiile in care, criza sanitara generata de noul coronavirus, va impune restrictii de circulatie, cea mai importanta sursa de aprovizionare a populatiei vor fi magazinele de proximitate.

Consideram asadar, ca este de datoria noastra sa ne implicam in efortul general de reducere a imbolnavirilor, usurand activitatea din magazine, reducand riscul de contaminare atat pentru personalul din magazin cat si pentru clienti.

Obiectivul acestui proiect este acela de a gasi o cale prin care clientii din vecinatatea magazelor de proximitate sa poata fi aprovizionati acasa, cu minim de contact uman sau in cazul in care doresc sa se deplaseze totusi la magazin, sa isi gaseasca comanda gata pregatita, pentru a o plati si a pleca rapid din magazin.

Acest proiect este concretizat sub forma unui portal web, disponibil la adresa https://smartcash.store.

In cadrul acestui portal, fiecare magazin care utilizeaza platforma software SmartCash RMS dezvoltata de companie, are la dispozitie cate o pagina cu un URL unic scurt, pentru transmiterea online a comenzilor.

Am cautat sa implementam o cale cat mai simpla, de transmitere a comenzilor, ce poate fi utilizata de orice magazinprin completarea unui formular simplu, in care sunt enumerate doar produsele generice dorite de client.

Dupa primirea comenzii prin e-mail, operatorul din magazin deschide, folosind programul existent, cate o comanda de livrare, pe care va adauga, cu confirmarea telefonica a clientului sortimentele si cantitatile disponibile in magazin.

Comanda listata se poate pregati in cosuri sau pungi, iar la livrare se va emite rapid bonul fiscal prin scanarea codului de bare al comenzii.

Din pagina online a magazinului, se pot tipari si multiplica anunturi ce pot fi distribuite la casutele postale ale clientilor din vecinatate, astfel incat acestia sa afle ca pot transmite comenzi online catre magazinul din apropiere.

Despre Noi

Magister Software este dezvoltatorul platformei SmartCash RMS, cel mai raspandit software pentru retail din România.

Peste 7000 de magazine alimentare de proximitate din toata tara utilizeaza aceasta platforma. Solutiile companiei sunt disponibile in magazine alimentare de toate dimensiunile, atat din mediul orasenesc cat si din mediul rural, uneori in zone extrem de izolate. Din acest motiv ele reprezinta in acest moment coloana vertebrala pentru distributia de alimente catre populatie.

Proiectul social online SmartCash.store, este o modalitate simpla si eficienta de a ajuta aceste magazine sa comunice cu clientii din apropiere care nu se pot deplasa datorita crizei sanitare.

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Știri

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!